Technologie » AGD - RTV
Obowiązkowy w każdej kuchni
Zobacz więcej zdjęć » |
Czajnik FA 5417-2 marki First Austria to przykład połączenia wizualnych i funkcjonalnych aspektów kuchennego urządzenia. Z czajnika korzysta się wielokrotnie każdego dnia, dlatego warto mieć pewność, że woda gotowana w nim woda pozbawiona jest szkodliwych osadów.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Dzięki płaskiemu elementowi grzejnemu ukrytemu pod dnem, czajnik FA 5417-2 posiada większą odporność na osadzenie się kamienia, który w wyniku nagromadzenia może powodować wydłużenie czasu gotowania wody oraz zwiększenie zużycia energii elektrycznej.
Ukrycie elementu grzejnego umożliwia poza tym gotowanie mniejszej ilości wody, co w przypadku czajników wyposażonych w spiralną grzałkę jest niemożliwe. Część drobinek kamienia wypływających z wnętrza czajnika w trakcie nalewania wody zatrzymuje dodatkowo specjalny filtr wodny. Można go w każdej chwili wyjąć i umyć pod bieżącą wodą.
Nowy czajnik marki First Austria został zaprojektowany w oparciu o funkcjonalne rozwiązania. Wodę można swobodnie wlewać przez szeroki otwór, bez konieczności otwierania pokrywy. Odpowiednio wyprofilowana rączka zapewnia mocny chwyt, a podstawa posiada antypoślizgową powierzchnię, dzięki której nie ma mowy o przypadkowym upadku. Z kolei podświetlana obudowa, zmieniająca kolor w trakcie gotowania wody, decyduje o ciekawym i oryginalnym wyglądzie urządzenia.
Wysokiej klasy materiały zastosowane w czajniku FA 5417-2 gwarantują dużą wytrzymałość i zwiększają okres jego eksploatacji. Dzięki temu idealnie sprawdzi się w każdej kuchni, będąc doskonałym rozwiązaniem dla osób ceniących niekonwencjonalne, nowoczesne wzornictwo.
Czajnik Fa 5417-2
- pojemność: 1,7L
- bezprzewodowy
- obracany 360°
- wewnętrzne podświetlenie
- kolor podświetlenia zmienia się w trakcie gotowania się wody
- automatyczny wyłącznik
- zabezpieczenie przed przegrzaniem
- ukryty element grzejny
- filtr wodny
- moc: 2200W
Nadesłał:
Publicon
|
Komentarze (0)