Gospodarka » Żywność
Ocet Kielecki spirytusowy 10% – najlepszy do marynowanych warzyw
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
To właśnie konserwowane bakłażany, cukinie czy papryki zajmą półki domowych spiżarni na wiele tygodni. Dzięki temu, w chłodniejsze dni, można będzie sięgnąć po wypełnione kolorami lata słoiczki.
Sekret udanych przetworów
Tradycyjna metoda wytwarzania Octu Kieleckiego spirytusowego 10% oraz niezmienny sposób produkcji od 1932 r., to dwie cechy, którymi można opisać ten produkt. Dlatego cieszy się on tak dużym uznaniem konsumentów – potwierdzają to liczne nagrody oraz godła jakości np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.
Sugerowana cena:
Ocet Kielecki spirytusowy 10% - 1,99 /500ml
Nadesłał:
BestBrands
|

Przedświąteczne warsztaty zero waste – twórcze przygotowania do Bożego Narodzenia
Aluprof i Selt łączą siły. Rynek budowlany zyskuje nową, kompleksową ofertę pod szyldem Aluprofu
Półkotapczan z sofą – nowoczesne rozwiązanie, które odmieni Twoją przestrzeń
Idealne latte art przy wigilijnym stole?
Komentarze (0)