Gospodarka » Żywność
Ocet Kielecki spirytusowy 10% – najlepszy do marynowanych warzyw
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
To właśnie konserwowane bakłażany, cukinie czy papryki zajmą półki domowych spiżarni na wiele tygodni. Dzięki temu, w chłodniejsze dni, można będzie sięgnąć po wypełnione kolorami lata słoiczki.
Sekret udanych przetworów
Tradycyjna metoda wytwarzania Octu Kieleckiego spirytusowego 10% oraz niezmienny sposób produkcji od 1932 r., to dwie cechy, którymi można opisać ten produkt. Dlatego cieszy się on tak dużym uznaniem konsumentów – potwierdzają to liczne nagrody oraz godła jakości np. Znak „Jakość Tradycja”, Znak Jakości „Q” czy Złoty Laur Konsumenta.
Sugerowana cena:
Ocet Kielecki spirytusowy 10% - 1,99 /500ml
Nadesłał:
BestBrands
|

Skorzystaj z niedzielnej odsłony Magii Bonusów i sprawdź dodatkową pulę lokali z rabatami
Pasztety Dworskie - mała przyjemność, która odmienia każdy posiłek
Słychać dzwonki sań – ostatnia szansa na wymarzone prezenty
Komentarze (0)