Firma » Biura

Ochrona przed promieniowaniem słonecznym

Latem szukamy cienia. Wieczorami pragniemy zapewnić sobie prywatność. W naszych domach stosujemy różnorodne bariery przed intensywnym promieniowaniem świetlnym oraz spojrzeniami wścibskich sąsiadów. Oprócz tradycyjnych rolet i żaluzji, chętnie stosujemy verticale, które są niezwykle łatwe w użyciu.
Pranie verticali Warszawa to najlepsza opcja dla tych, którzy pragną przywrócić blask swoim verticalom. Ten innowacyjny typ roleto-żaluzji był niezwykle popularny w latach 90' oraz na początku XXI wieku. Dziś, rolety te najchętniej stosowane są w pomieszczeniach biurowych, gwarantując odpowiednią ilość światła, ale także i prywatność pracowników. Oprócz tego znajdują zastosowanie w różnego rodzaju instytutach czy uczelniach. Verticale są uważane za profesjonalne rozwiązanie, które cechuje szyk i styl. Rolety te dostępne są w różnych wymiarach i wariantach kolorystycznych. Producenci gwarantują nam długie użytkowanie tych rolet.

Verticale złożone są z odpowiedniej liczby pionowych pasów, które strukturą przypominają tradycyjne rolety wewnętrzne. Rozsunięte pasy przepuszczają do pomieszczenia taką ilość światła, jaką chcemy. Zasunięte stanowią dobrą barierę przed intensywnym światłem tudzież spojrzeniami natrętnych okolicznych mieszkańców. Z biegiem lat jednak verticale ulegają zabrudzeniom. Aby przywrócić im czystość i blask należy wynająć specjalistów. Pranie verticali Warszawa to fachowcy, którzy wiedzą, jak przywrócić blask roletom. Verticali nie możemy wyprać w naszej domowej pralce, gdyż mogą one uszkodzić sprzęt. Wymagają specjalistycznych działań. Zaufajmy specjalistom.

Verticale to także idealna opcja dla biur i urzędów. Pionowe pasy materiału gwarantują pracownikom dobrą ilość światła, sprzyjającą pracy. Verticale to gustowne rozwiązanie.

l.nowak1815