Gospodarka » Żywność
Ocieplamy jesień z Sosem Pieczeniowym ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY!
Zobacz więcej zdjęć » |
Sos pieczeniowy ciemny Na Każdy Dzień WINIARY – wysoka jakość i świetnie dobrana kompozycja smaku sprawiła, że to ulubiony sos pieczeniowy Polaków! Jego gęsta, a zarazem aksamitna konsystencja idealnie komponuje się ze wszystkimi rodzajami mięs. Możemy polać nim także jesienne dania z dodatkiem kasz.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Sugerowana cena detaliczna produktu:
Sos pieczeniowy ciemny Na Każdy Dzień WINIARY – ok. 1,50 zł
Przed jesienią nie trzeba uciekać, wystarczy wiedzieć, jak ją oswoić! Kiedy na dworze pojawia się wiatr i deszcz, a ponura pogoda zaczyna dawać nam się we znaki, receptą na poprawę humoru może okazać się gotowanie. W ciepłej, pachnącej kuchni znajdziemy przyjazną przystań, w której możemy spotkać się z bliskimi i przygotować rozgrzewający posiłek. Zaproponujmy rodzinie ciepłe, sycące menu, które z pewnością poprawi nastrój wszystkich domowników. Smak jesiennych obiadów czy kolacji urozmaici aksamitny Sos Pieczeniowy Ciemny WINIARY.
Jesienne posiłki powinny być przede wszystkim ciepłe i pożywne. Co najlepiej nasyci nas w chłodne dni? Pyszne pieczone mięso! Wyborny schab, apetyczna karkówka czy soczysty kurczak będą smakować jeszcze lepiej, kiedy polejemy je gęstym Sosem pieczeniowym ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY. Dzięki idealnie dobranej kompozycji smakowej ten aromatyczny sos doskonale sprawdzi się, jako uzupełnienie całej gamy mięsnych potraw. Aksamitna, a zarazem gęsta konsystencja Sosu Pieczeniowego ciemnego Na Każdy Dzień WINIARY sprawia, że dania z jego dodatkiem wręcz rozpływają się w ustach. Wysoka jakość i wyjątkowy smak Sosu Pieczeniowego ciemnego Na Każdy Dzień WINIARY sprawiły, że jest ulubionym sosem pieczeniowym Polaków!
Na jesienną słotę polecamy pożywne medaliony z polędwiczek wieprzowych w smakowitym sosie z żurawiną. Aby je przygotować, wystarczy połączyć Sos pieczeniowy ciemny Na Każdy Dzień WINIARY z 300 ml zimnej wody i dodać, wcześniej umytą w ciepłej wodzie, żurawinę. Następnie pokrojone w plastry i doprawione solą polędwiczki wieprzowe obsmażamy na rozgrzanym oleju z dodatkiem masła, zalewamy je przygotowanym sosem i dusimy jeszcze przez 10 minut i gotowe! Medaliony w sosie z żurawiną to sycący i smaczny obiad, który uzupełniony kładzionymi kluseczkami i surówką z białej kapusty stanie się numerem jeden w naszym jesiennym menu.
Smakowitych sosów pieczeniowych, doskonałych jako dopełnienie codziennego jadłospisu, w ofercie WINIARY jest znacznie więcej! Możemy wybierać wśród wielu smaków z linii Sosów Na Każdy Dzień WINIARY. Sos pieczeniowy delikatny, jasny, pieczeniowo-kremowy – dostępnych opcji jest naprawdę wiele. Wybierz sprawdzone dodatki do potraw marki WINIARY i ciesz się różnorodnością codziennych posiłków!
Przepisy na jesienne dania z aromatycznym Sosami pieczeniowymi Na Każdy Dzień WINIARY znajdziemy na stronie www.winiary.pl.
Nadesłał:
akowalski
|
Komentarze (0)