Gospodarka » Żywność
Odkryj smak Andaluzji – Oliwki zielone drylowane OLE!
Zobacz więcej zdjęć » |
Zielone oliwki to kwintesencja wyszukanego smaku pochodzącego z regionu Morza Śródziemnego. Obudź marzenie i wybierz się w kulinarną podróż z OLE! Otwórz się na niebanalność ukrytą w poręcznym słoiczku, wypełnionym intensywnym aromatem oraz delikatnością smaku oliwek zielonych OLE!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Prosta w przygotowaniu przekąska w trakcie letniego lunchu, wyborna kolacja w gronie przyjaciół
czy też wytrawny aperitif w blasku słońca – jako partnera tych wyjątkowych momentów wybierz zielone oliwki OLE!. Uwodzą zmysły, przywodzą wspomnienia najpiękniejszych chwil. Oliwki zielone OLE!
to doskonały towarzysz, z którym wykreujesz swoje własne kulinarne arcydzieła. Znakomicie komponują się z wieloma składnikami, dzięki czemu można z nich tworzyć pyszne dania zarówno na zimno, jak i na ciepło.
Poznaj kwintesencję sztuki kulinarnej w stylu OLE! Odkryj świat inspiracji i świetnych przepisów
w PRZEPISNIKU OLE! – https://bit.ly/340w1iQ
Więcej na: www.wole-ole.pl
__________________________________
Oliwki zielone drylowane OLE!
Pojemność: 240 ml
Cena: około 8 złotych
PRZEPIS: Makaron z grillowanymi warzywami, fetą oraz zielonymi oliwkami OLE!
Składniki :
makaron
1 łyżka suszonych ziół prowansalskich
1 duża cukinia
rukola
ser feta
pomidorki koktajlowe
1 czerwona oraz 1 pomarańczowa papryka
oliwa
prażone orzechy
1 ząbek czosnku
oliwki drylowane zielone OLE!
1 łyżka pesto
cebula
Makaron gotujemy al dente. Warzywa kroimy w grubszą kostkę. Wkładamy do dużej miski, doprawiamy do smaku orz posypujemy obficie ziołami. Cebulę kromy w kosteczkę i smażymy na złoty kolor. Na patelni grillowej lub grillu przygotowujemy warzywa. Do oliwy dodajemy łyżkę pesto. Na talerzu układam rukole lub sałatę, grillowane warzywa, fetę oraz oliwki OLE!. Całość polewamy oliwą oraz posypujemy orzechami.
Nadesłał:
Arni
|
Komentarze (0)