Gospodarka » Żywność

Odkryj smak Andaluzji – Oliwki zielone drylowane OLE!

Odkryj smak Andaluzji –  Oliwki zielone drylowane OLE!
Zobacz więcej zdjęć »
Odkryj smak Andaluzji – Oliwki zielone drylowane OLE!

Zielone oliwki to kwintesencja wyszukanego smaku pochodzącego z regionu Morza Śródziemnego. Obudź marzenie i wybierz się w kulinarną podróż z OLE! Otwórz się na niebanalność ukrytą w poręcznym słoiczku, wypełnionym intensywnym aromatem oraz delikatnością smaku oliwek zielonych OLE!

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

Prosta w przygotowaniu przekąska w trakcie letniego lunchu, wyborna kolacja w gronie przyjaciół
czy też wytrawny aperitif w blasku słońca – jako partnera tych wyjątkowych momentów wybierz zielone oliwki OLE!. Uwodzą zmysły, przywodzą wspomnienia najpiękniejszych chwil. Oliwki zielone OLE!
to doskonały towarzysz, z którym wykreujesz swoje własne kulinarne arcydzieła. Znakomicie komponują się z wieloma składnikami, dzięki czemu można z nich tworzyć pyszne dania zarówno na zimno, jak i na ciepło.

Poznaj kwintesencję sztuki kulinarnej w stylu OLE! Odkryj świat inspiracji i świetnych przepisów
w
PRZEPISNIKU OLE! – https://bit.ly/340w1iQ



Więcej na: www.wole-ole.pl

__________________________________

Oliwki zielone drylowane OLE!

Pojemność: 240 ml

Cena: około 8 złotych

PRZEPIS: Makaron z grillowanymi warzywami, fetą oraz zielonymi oliwkami OLE!

Składniki :

  • makaron

  • 1 łyżka suszonych ziół prowansalskich

  • 1 duża cukinia

  • rukola

  • ser feta

  • pomidorki koktajlowe

  • 1 czerwona oraz 1 pomarańczowa papryka

  • oliwa

  • prażone orzechy

  • 1 ząbek czosnku

  • oliwki drylowane zielone OLE!

  • 1 łyżka pesto

  • cebula

Makaron gotujemy al dente. Warzywa kroimy w grubszą kostkę. Wkładamy do dużej miski, doprawiamy do smaku orz posypujemy obficie ziołami. Cebulę kromy w kosteczkę i smażymy na złoty kolor. Na patelni grillowej lub grillu przygotowujemy warzywa. Do oliwy dodajemy łyżkę pesto. Na talerzu układam rukole lub sałatę, grillowane warzywa, fetę oraz oliwki OLE!. Całość polewamy oliwą oraz posypujemy orzechami.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

Arni

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »