Dom » Budownictwo

Odkrywamy węgiel na nowo – premierowe opakowania

Marzec, to czas premiery nowych opakowań wszystkich 11. produktów węglowych marki Tani Opał. Materiał opałowy zyskał nowy, efektowny layout, opierający się na nowoczesnej grafice.

Sympatyczne zwierzaki w roli opiekunów produktów, wyższa funkcjonalność toreb w postaci wygodnych rączek i praktycznej wizualizacji danych technicznych oraz gwarancja wagi dzięki dodatkowym kontrolom jakości, to w skrócie najnowsze działania sprzyjające bezpieczeństwu cieplnemu użytkowników centralnego ogrzewania.

Lider w produkcji i pakowaniu materiałów opałowych doskonale wie czym jest ciepło, dlatego też intensywnie udoskonala produkty, aby dostarczyć je w najodpowiedniejszej formie posiadaczom centralnego ogrzewania. Oprócz optymalnej dla każdego odbiorcy wartości opałowej Tani Opał pragnie zagwarantować odbiorcom przede wszystkim wygodę podczas zakupów, łatwość użytkowania oraz komfort cieplny.

Premiera! Zwierzęta zadbają o domowe ciepło

Tani Opał zdążył przyzwyczaić Klientów do odważnych kampanii reklamowych i niekonwencjonalnych akcji marketingowych. Tym razem zaskakuje zupełną zmianą wizerunkową produktów. Wszystkie rodzaje paliwa stałego zyskały nowe opakowania, mimo, że każde jest inne łączy je wspólny mianownik?
- Tak to prawda. Postanowiliśmy dokonać gruntowej zmiany, a w zasadzie wymiany wszystkich opakowań naszych produktów. W marcu Klienci odkryją nasz węgiel na nowo, pokazujemy go w nowym świetle, w nowej bardzo nowoczesnej odsłonie. Każdemu gatunkowi materiału opałowego przyporządkowaliśmy zwierzaka, które w warunkach naturalnych doskonale radzi sobie z zimnem. Niedźwiedź, pingwin, wilk, czy sowa etc. od dzisiaj będą opiekunami domowego ogniska, gwarantem pożądanej temperatury w ogrzewanych pomieszczeniach. Dzięki unikalnemu projektowi opakowań, grafika zwierząt zbudowana jest na pomyśle ekspozycji kryształków węgla ułatwimy identyfikację naszych produktów. Nigdy już nie zdarzy się tak, że Klient zapomni lub pomyli produkty. – mówi rzecznik prasowy Tani Opał Łukasz Lewicki.

Udoskonalone technicznie – opakowanie jak TORBA
Ikony zwierząt w roli opiekunów, strzegących domowego ogniska to nie jedyna zmiana na plus. Nowe opakowania zyskały również kilka praktycznych rozwiązań technicznych. Najciekawszym z nich jest zaprojektowanie wygodnej rączki, która ze zwykłego opakowania tworzy poręczną torbę. Dzięki rączce z łatwością można przenieść lub włożyć opał do koszyka np. w markecie budowlanym. Nowe opakowania stały się również  bardziej czytelne. Najważniejsze informacje takie jak waga i parametry opałowe zostały umiejscowione na stronie frontowej, z przodu opakowania. W celu wyeliminowania żmudnych poszukiwań kodu kreskowego przy kasie lub uciążliwego podnoszenia toreb został on umieszczony tuż obok rączki, tak aby całkowicie ułatwić skanowanie produktu. Dodatkowo, aby mieć zupełną pewność co do wagi poszczególnych produktów producent w czasie procesu pakowania dokładnie, bo aż dwukrotnie waży poszczególne worki.

Więcej informacji na stronie:    www.taniopal.pl

Tani Opał Sp. z o.o.