Firma » Finanse

Odszkodowania - czy dochodzenie godnych odszkodowań jest możliwe?

Doznałeś wypadku, ucierpiałeś fizycznie lub psychicznie? Dochodzenie odszkodowań to proces zwykle długotrwały (nawet kilkuletni), a także skomplikowany. Przeciętny Kowalski nie ma szans na uzyskanie mozliwie najwyższego odszkodowania.

Co zrobić, aby wywalczyć godne odszkodowanie?
Przede wszystkim należy zwrocić się do profesjonalistów w tej dziedzinie. Nie sztuką jest ugodowe wywalczenie niskiego odszkodowania i opłacenie kancelarii odszkodowawczej prowizją w wysokości 5% - na tym sposobie traci wyłącznie poszkodowany.

Sztuką jest wybranie najlepszej z możliwych kancelarii, wywalczenie milionowego odszkodowania oraz często wysokiej renty. Takie spektakularne wygrane kosztują - nawet do 20% prowizji. Czy 20% jest dużą prowizją? - na pewno nie małą, jednak osoba poszkodowana mająca do wyboru uzyskanie niskiego odszkodowania, a także wysokiego odszkodowania, bez względu na prowizję powinna sięgać o usługi z najwyższej półki.

Projuris.pl to kancelaria z sukcesami i wieloletnim doświadczeniem. Pro juris posiada swoje oddziały w Łodzi, Tomaszowie Mazowieckim, Elblągu, Kórniku blisko Poznania. Ponadto kompetetni przedstawiciele pro juris obsługują teren całego kraju - dojazd do klienta nie stanowi żadnego problemu (odszkodowania ŁódźOdszkodowania Poznań)

Jak zacząć współpracę?
Przede wszystkim należy zgłosić swój przypadek - sporządzić opis i skontaktować się online, telefonicznie lub osobiście.
Godne odszkodowania to gwarancja lepszego jutra, tak bardzo potrzebnego dla osób po przejściach. Żyj godnie, uzyskaj zabezpieczenie materialne, zabezpiecz swoją przyszłość - sam wywalczysz jedynie marną część tego, co pro juris może wywalczyć wraz z Tobą.

Nie podejmuj współpracy z kancelariami bez spektakularnych osiągnięć - takie kancelarie istnieją od lat, a nigdy nie odważyły się na reprezentowanie klienta z najwyższym zaangazowaniem. Chcesz sprawdzić pro juris? - zapoznaj się z przykładami spektakularnych wygranych: http://projuris.pl/start-t1/przyklady-wygranych-spraw-t22

Mikielis