Dom » Budownictwo

Okna z zaufaniem klientów

MS więcej niż OKNA została wyróżniona w ogólnopolskim konkursie „Laur Klienta 2016”! W kategorii „Okna z PCV” zdobyła dwie nagrody – srebrny Laur Klienta 2016 oraz Laur Klienta Grand Prix 2016.

W ramach XII edycji ogólnopolskiego plebiscytu Laur Klienta 2016, w sondażu w kategorii "Okna z PCV", zdobyliśmy drugie miejsce. 27 proc. spośród wszystkich respondentów odpowiadających na pytanie "Jakiego producenta okien z PCV uważa Pan/Pani za najlepszego i poleca innym?" wskazało właśnie naszą firmę.

Zaufanie jakim obdarzyli nas nasi klienci docenili również organizatorzy konkursu. Dlatego też, w tym roku firma MS więcej niż OKNA wyróżniona została dodatkową nagrodą - przyznano nam Laur Klienta Grand Prix 2016.

Bardzo dziękujemy za tak miły dowód Państwa zaufania. Mamy nadzieję, że jeszcze niejednokrotnie będziemy mieli okazję i możliwość udowodnienia Państwu najwyższą jakość naszych produktów i innowacyjność rozwiązań.

MS więcej niż OKNA to lider wśród polskich producentów okien i drzwi oraz jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek na rynku. Firma MS więcej niż OKNA  powstała w 1991 roku, jej główna siedziba mieści się w Słupsku (woj. pomorskie). Zrzesza trzy wyspecjalizowane firmy ze 100 proc. polskim kapitałem - M&S Pomorską Fabrykę Okien Sp. z o.o., M&S Okna i Drzwi Sp. z o.o. oraz Projekt +2000 Sp. z o.o. Zatrudnia ponad 500 pracowników.

www.ms.pl

KONTAKT:

Profundo PR:
Katarzyna Stanik
tel. kom. 512 221 790
e-mail: k.stanik@profundo.pl Dział marketingu MS:
Kinga Potocka
tel. kom. 606 393 802