Dom » Budownictwo

Otwarcie APS Libet Platinium w Wałczu

Sobota 11 października 2014 roku to dzień uroczystego rozpoczęcia działalności Autoryzowanego Punktu Sprzedaży Libet Platinium w Wałczu.

Wszyscy, którzy w tym dniu odwiedzą PCMB przy ul. Bydgoskiej 75, będą mieli okazję nie tylko podziwiać ogród pokazowy, ale również wziąć udział w interesujących prezentacjach i spotkaniach.

Otwarcie Autoryzowanego Punktu Sprzedaży Libet Platinium w Wałczu przy ul. Bydgoskiej 75 nastąpi w sobotni poranek - 11 października 2014 r., o godz. 8.00, a towarzyszące mu imprezy potrwają do godz. 14. Organizatorzy - PCMB w Wałczu oraz firma Libet - zapewnili bogaty program o charakterze edukacyjnym.

Kulminacyjny punkt programu to oczywiście prezentacja ogrodu wystawowego. Jego idea polega na pokazaniu możliwości aranżacyjnych materiałów nawierzchniowych oraz elewacyjnych firmy Libet. Znajdują się więc tu ciekawe kompozycje nawierzchni i elementów małej architektury z betonowych kostek brukowych i płyt.

Przy okazji odwiedzający będą mogli zapoznać się z misją firmy Libet i dotychczasowymi osiągnięciami związanymi z jej 20-letnią obecnością na polskim rynku. Zaprezentowane zostaną również nowości produktowe, których w tym roku wrocławski producent kostek brukowych, płyt tarasowych oraz materiałów elewacyjnych wprowadził kilkadziesiąt. Do dyspozycji gości będzie również projektantka, która w ramach indywidualnych konsultacji podpowie jak efektownie i funkcjonalnie zaprojektować swój ogród. Dla wszystkich odwiedzających przewidziano poczęstunek.

PCMB w Wałczu oraz firma Libet serdecznie zapraszają oraz zachęcają do udziału w uroczystym rozpoczęciu działalności Autoryzowanego Punktu Sprzedaży Libet Platinium. To wyjątkowa okazja, aby zobaczyć ciekawe rozwiązania nawierzchniowe i porozmawiać ze specjalistami o pięknym otoczeniu domu.

PRoteina PR