Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Ozdoby z kamieni - z Empiku w Bonarce

Kto chciałby użyć kamieni jako ozdoby w domu, dla tego są warsztaty w Empiku w Bonarce. Podczas zajęć zaplanowanych na 16 czerwca (sobota, godz. 12:00), zwykłe kamienie staną się przyciągającą oko ozdobą.

Wszystko za sprawą kolorowych farb i... wyobraźni. Ta może wszak podpowiedzieć, aby kamienie zamienić w potwory.

Program warsztatów jest dostosowany do możliwości dzieci od lat 6. Zapisy pod nr tel. 603 114 165.

BONARKA CITY CENTER I NEPI ROCKCASTLE PLC

Właściciel Bonarki NEPI Rockcastle plc jest wiodącym inwestorem oraz deweloperem nieruchomości komercyjnych w Europie Środkowo-Wschodniej, którego akcje notowane są na Giełdzie Papierów Wartościowych w Johannesburgu oraz Amsterdamie. Znajduje się również w pierwszej dziesiątce firm z branży nieruchomości komercyjnych w kontynentalnej Europie pod względem wartości rynkowej. Firma posiada jeden z największych portfeli nieruchomości w Rumunii, Polsce oraz na Słowacji, a także wyraźnie zaznacza swoją obecność w Chorwacji, Czechach oraz Serbii. Bonarka City Center to wielofunkcyjne centrum miejskie, powstałe na obszarze 19 ha poprzemysłowych terenów dawnych zakładów chemicznych w krakowskiej dzielnicy Podgórze. Na obszarze ponad 92  tys. m2 powierzchni użytkowej znajduje się 230 punktów handlowo-usługowych i restauracji oraz jeden z największych multipleksów kinowych w Polsce. Ponadto, na terenie Bonarka City Center znajduje się jeden z pierwszych na świecie ośrodków edukacyjno-wychowawczych w centrum handlowym: „Siemacha Spot". Zarządcą obiektu jest TriGranit Corporation.

bezstronny22

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 98698 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )