Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Pasibus, czyli nowe miejsce na mapie Warszawy dla fanów burgerów

Lokale z burgerami na stałe zagościły na mapie stolicy, a już teraz w Złotych Tarasach otwiera się pierwszy w Warszawie bar z legendarnymi burgerami pod szyldem Pasibus. Lokal zlokalizowany jest na pierwszym poziomie centrum.

Historia Pasibusa rozpoczęła się od jednego foodtrucka w 2013 roku oraz ich obecności na popularnych festiwalach na terenie całej Polski. Tajemnica burgerów Pasibus tkwi w smaku – składa się na niego autorska receptura, staranna selekcja świeżych składników oraz sposób przygotowania. „Jedzenie u nas to sztuka”, głosi hasło Pasibusa i nie jest to przypadek – w przygotowanie każdego burgera kucharze wkładają wiele uwagi i pasji, by każdy klient wyszedł zadowolony i najedzony.

Miłośnicy burgerów najwyższej jakości już od końca listopada mogą cieszyć się smakiem propozycji od Pasibusa w ich pierwszym, stacjonarnym lokalu w Warszawie, który mieści się na pierwszym piętrze Złotych Tarasów. Dzięki temu wszyscy klienci centrum mogą spróbować burgerów w wielu wariantach, które do tej pory zyskały popularność w całym kraju. Klasyk, Włoski Pastuch, Pestardo, a może Bebek? W barze dostępna będzie cała oferta Pasibusa i tylko od preferencji smakowych klientów zależy, na jaki wariant się skuszą.

Damian_HKstrategies