Firma » Biznes

Persil zaprezentował kapsułki przyszłości!

W środę 10 lipca w Studio Bajka, marka Persil zabrała nas w podróż do przyszłości, prezentując nowe, innowacyjne kapsułki do prania Persil Discs z 4 komorami. Jako pierwsze na rynku, dzięki najnowocześniejszej technologii gwarantują 4 benefity prania – blask, świeżość, delikatność oraz usuwanie plam

W Polsce środki do prania należą do najważniejszych produktów w koszyku zakupów. Kapsułki są najszybciej rozwijającym się segmentem tej kategorii.

- Obserwując tendencje rynkowe, jesteśmy przekonani, że kapsułki to przyszłość środków piorących. Nie może być inaczej ze względu na współczesne tempo życia i wszechobecny brak czasu. Nowe Persil Discs spełniają wszystkie potrzeby konsumentów, którzy z pewnością docenią łatwość użycia i dozowania tego innowacyjnego środka piorącego – przekonywał Krzysztof Brabander, Brand Manager marki Persil.

Przez tyle lat w branży, przekonałem się, że technologie są wszędzie. Kto nie jest innowacyjny, wypada z wyścigu. I to niezależnie, czy działa w branży chemicznej, w produkcji koszulek, czy w którymś z gigantów z Doliny Krzemowej. Technologie mają nam służyć do oszczędzania czasu i energii. W przypadku kapsułek PERSIL DISCS dodatkowo oszczędzamy jeszcze pieniądze. Lepsze pranie to dłużej utrzymujące się w dobrej jakości ubrania, a więc korzyści jest jeszcze więcej, niż się można spodziewać. Wierzę  w sukces innowacyjnych produktów, które ułatwiają nam codzienne obowiązki. Takie produkty bronią się same  mówił w trakcie swojej prezentacji Jakub Wątor.

owy Persil Discs to pierwsze na rynku kapsułki z 4 komorami o 4 różnych właściwościach. W kontakcie z wodą kapsułka rozpuszcza się błyskawicznie, uwalniając pełną moc podczas procesu prania. W ten sposób mamy gotowy produkt o precyzyjnie odmierzonej dozie środka piorącego

Dlatego ułatwmy sobie codzienne obowiązki i cieszmy się idealną czystością z nowymi Persil Discs!

vishem