Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Pieniądze pójdą do łapki - z "apki" Bonarki

Z każdym dniem przybywa osób biorących udział w urodzinowym konkursie „Z apki do łapki”, który zorganizowała Bonarka City Center. Aplikację potrzebną do udziału w nim klienci centrum pobierają już od 13 listopada, zaś za zakupy Bonarka premiuje ich od 5 dni. Najlepszy z graczy zgarnie 2000 zł.

Pretekstem do konkursu są 6. urodziny tego krakowskiego centrum. Mobilny konkurs potrwa do 5 grudnia. Codziennie na nagrodę może liczyć 156 osób!

Konkursową aplikację można pobrać z platform Google Play lub AppStore. Umożliwia ona rejestrację paragonów za dokonane w Bonarce zakupy. Już za samo pobranie aplikacji czeka premia: 10 zł na karcie podarunkowej. Taki bonus otrzyma pierwszych 1000 uczestników.

Kolejne pieniądze na karcie podarunkowej mogą znaleźć się w każdym dniu trwania konkursu. Warunkiem są dzienne zakupy w co najmniej dwóch sklepach o wartości nie mniejszej niż 50 zł w każdym. Również w tym przypadku na kartę podarunkową pierwszych 150 osób trafi premia (5 zł).

Konkurs „Z apki do łapki" sprzyja aktywnym i systematycznie kupującym w Bonarce. Centrum nagradza bowiem dodatkowo dziennych liderów rankingu wartości zakupów (premia 50 zł dla lidera i 5 nagród po 20 zł dla kolejnych osób).

Najlepsze na koniec. Nagroda główna dla osoby, która w ostatnim dniu konkursu będzie liderem rankingu, wynosi 2000 zł . Do „łapek" trzech kolejnych aktywnych uczestników trafi po 1000 zł.

Szczegóły i regulamin konkursu na stronie internetowej centrum, w aplikacji mobilnej oraz na urządzeniach stacjonarnych zwanych Rabatomatami.

BONARKA CITY CENTER

Bonarka City Center to wielofunkcyjne centrum miejskie, powstałe na obszarze około 19 ha poprzemysłowych terenów dawnych zakładów chemicznych w krakowskiej dzielnicy Podgórze. Na obszarze ponad 92  tys. m2 powierzchni użytkowej znajduje się 230 punktów handlowo-usługowych i restauracji w tym: Auchan, Leroy Merlin, Media Expert oraz największy w Polsce multipleks kinowy Cinema City. Na Klientów Centrum czeka bezpłatny parking na 3200 samochodów. Ponadto, na terenie Bonarka City Center znajduje się jeden z pierwszych na świecie ośrodków edukacyjno-wychowawczych w centrum handlowym: „Siemacha Spot" o powierzchni całkowitej 700 m2. W jego skład wchodzą m.in.: wielofunkcyjne sale edukacyjne, muzyczne, multimedialne oraz pokój konferencyjny.

bezstronny22