Dom » Wnętrza

Planujesz nową kuchnię? Zapoznaj się z systemami firmy Peka

Kuchnia to serce każdego domu, dlatego ważne jest, aby była nie tylko estetyczna, ale także funkcjonalna i ułatwiająca codzienną pracę. Firma Peka oferuje nowoczesne rozwiązania, które z pewnością spełnią Twoje oczekiwania, minimalizując stres związany z codziennym gotowaniem i sprzątaniem.

Wszechstronne systemy przechowywania

Od przestronnych wysuwanych spiżarni ukrytych w zabudowie wysokiej po sprytne rozwiązania do przechowywania w narożnikach, Peka oferuje szeroki wybór innowacyjnych systemów, które maksymalizują wykorzystanie przestrzeni w kuchni. Dzięki praktycznym systemom odpadów, pomysłowym mechanizmom oraz doskonałemu wyposażeniu szuflad, Twoja kuchnia stanie się bardziej wygodna i funkcjonalna.

Idealne rozmieszczenie

Planując nową kuchnię, warto zastanowić się, gdzie przechowywać żywność, garnki i patelnie, środki czystości, zastawę stołową oraz inne przedmioty. Peka oferuje mnóstwo praktycznych rozwiązań, które pomogą Ci stworzyć kuchnię marzeń - praktyczną i zaprojektowaną z myślą o Tobie.

Zapasy zawsze pod ręką

Wyobraź sobie kuchnię, w której jednym ruchem otwierasz w pełni załadowaną szafkę, a jej zawartość natychmiast staje się widoczna. To właśnie magia systemu DISPENSA. Koniec z otwieraniem wielu szuflad i szukaniem potrzebnych produktów - wszystko jest na wyciągnięcie ręki.

Dzięki indywidualnie zawieszanym i regulowanym na wysokość półkom, wysuwana spiżarnia DISPENSA oferuje wyjątkową elastyczność i mnóstwo miejsca do przechowywania żywności, nawet przy minimalnych wymiarach. To idealne rozwiązanie dla tych, którzy cenią sobie porządek, wygodę i elegancję w kuchni.

Wysuń zawartość narożnika przed szafkę

Poznaj wygodny sposób przechowywania w szafce narożnikowej. Dzięki eleganckiemu rozwiązaniu, które łączy funkcje obrotu i wysuwu półek na zewnątrz, cała zawartość szafki staje się widoczna i łatwo dostępna.

• Wysuwane półki działają płynnie, umożliwiając pełny dostęp do zawartości szafki przy minimalnym wysiłku.
  • System Le Mans zapewnia niezależne poruszanie się obu poziomów półek, co maksymalizuje ich funkcjonalność.
  • Każdy poziom półki wytrzymuje obciążenie do 25 kg, gwarantując solidność i dużą ładowność.

Le Mans to nie tylko praktyczne rozwiązanie, ale także eleganckie wyposażenie Twojej kuchni, które podkreśli jej funkcjonalność i nowoczesny styl.

Perfekcyjny porządek w szufladach

Szuflady to nieodzowny element nowoczesnej kuchni, ale bez odpowiedniego wyposażenia szybko mogą zamienić się w przysłowiową graciarnię. Nasze rozwiązania do organizacji szuflad zapewniają przejrzystość przechowywania i ułatwiają szybkie przygotowywanie posiłków.

• Wkłady na sztućce i maty antypoślizgowe to podstawowe elementy, które zapewniają porządek i stabilność przechowywanych przedmiotów.
  • Różnego rodzaju skrzyneczki - wysokie bądź niskie, kwadratowe lub prostokątne - pozwalają na podzielenie przestrzeni szuflady i wydzielenie miejsca na przechowywanie wszystkich potrzebnych drobiazgów.

Elastyczny organizer do szuflad wysokich

W wysokich szufladach często przechowujemy plastikowe pojemniki, bidony i inne przedmioty. Rozwiązaniem, które świetnie się sprawdza, jest elastyczny organizer SpaceFlexx. Prosty w montażu, pozwala na szybkie i bezproblemowe uporządkowanie szuflady.

SpaceFlexx to system pięciu elastycznych przegródek, które doskonale dopasowują się do różnych rozmiarów i kształtów przechowywanych przedmiotów, zapewniając stabilność i łatwy dostęp.

Pasuje do każdej szuflady o szerokości frontu min 600 mm. Idealnie sprawdza się również w większych szufladach, pozostawiając dodatkową przestrzeń do wykorzystania.

Wybierz niezawodne rozwiązania Peka, aby Twoja kuchnia była wygodna, funkcjonalna i nowoczesna. Planuj z głową, korzystając z innowacyjnych systemów, które maksymalizują przestrzeń i ułatwiają codzienne życie. Odkryj nową jakość w kuchni z Peka!

OKK!