Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Poczta Życzliwości w Centrum Handlowym Korona

Kilka dni temu, 22 listopada, obchodziliśmy Dzień Życzliwości. Z tej okazji CH Korona uruchomiło „Pocztę Życzliwości”, dzięki której mieszkańcy Wrocławia i okolic mogą dzielić się dobrocią oraz miłym słowem z innymi.

Symboliczna skrzynka na listy, gotowa przyjąć wszelkie kawałki życzliwości, miłości i pozytywnej energii, dostępna będzie do 30 listopada 2023 roku.

Inspiracją do stworzenia "Poczty Życzliwości" stał się Światowy Dzień Życzliwości, który ma swoje korzenie w 1973 roku w USA. Dziś, w czasach, gdy świat zmaga się z wieloma wyzwaniami, CH Korona pragnie przywrócić sens tej daty, zachęcając do budowania mostów międzyludzkich i wzmacniania społeczności lokalnej poprzez dzielenie się pozytywnymi emocjami.

Poczta Życzliwości w Centrum Korona to niezwykłe miejsce, gdzie możecie dzielić się miłymi słowami, życzeniami i pozytywnymi myślami. Wystarczy wrzucić do specjalnej skrzynki swoje wiadomości pełne ciepła i uśmiechu, a Centrum Handlowe Korona z przyjemnością podzieli się nimi z całym światem! Niezależnie od tego, czy są to życzenia dla bliskich, ciepłe słowa dla przyjaciół czy pozytywne myśli dla osób, które spotykamy na co dzień - każdy przekaz ma ogromną wartość. Wszystkie pozostawione w „Poczcie Życzliwości” wiadomości zostaną opublikowane w komentarzach pod postem na Facebooku CH Korona.

„Poczta Życzliwości” działa do 30 listopada. Jest jeszcze trochę czasu, aby zanurzyć się w morzu pozytywnych emocji i podzielić się nimi z innymi!

Dodatkowe informacje:

Centrum Korona

Centrum Korona to jedno z pierwszych wielofunkcyjnych centrów handlowych w Polsce, gdzie oprócz zakupów można aktywnie spędzić czas w klubie fitness oraz zrelaksować się w strefie kina i restauracji. Całkowita powierzchnia najmu Centrum Korona to 40.000 m2.

Oferta handlowa centrum obejmuje 54 butiki i sklepy średnio powierzchniowe, a głównymi najemcami są: hipermarket Auchan, Cinema City, Fitness Academy oraz sklepy CCC, Decathlon, Rossmann i RTV Euro AGD. Centrum Korona może pochwalić się bogatą ofertą rozrywkową – na terenie obiektu działają: mulitiplex CINEMA CITY oraz kompleks strefy food court z 12 restauracjami i kawiarniami.

Właścicielem Centrum Korona jest Cromwell Property Group Poland. Zarządcą obiektu jest Apsys Polska.

www.centrum-korona.pl

Orchidea