Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało

Podaruj doznania bardziej Intense Walentynki z Durex

Miłość lubi dotyk. Bez względu na wiek czy długość związku, seks zbliża pary oraz sprawia, że partnerzy czują się kochani, akceptowani i ważni. Na co dzień często o tym zapominamy, a Walentynki to świetna okazja do rozpalenia iskry na nowo.

Durex zachęca do wykorzystania tej okazji, aby zbliżyć się do siebie ponownie wzbudzając gorące uczucia w związku. Marka we współpracy z polskimi projektantami przygotowała zestawy, które pomogą Wam podarować sobie niezapomniane doznania, nie tylko 14 lutego.

Tematy związane z seksem to dla części społeczeństwa nadal tabu, o których ciężko jest rozmawiać, a tym bardziej przyznać, że czegoś nam w tej sferze brakuje. Milcząc, problem pogłębia się, a jakość związku cierpi. Zbliżające się Walentynki to okazja do wprowadzenia zmian i spróbowania czegoś nowego. Czegoś, co zaskoczy, a także pozwoli odkryć nieznane dotąd potrzeby oraz oczekiwania.

Róże, wino i kolacja? Ok, ale niech to będzie dopiero początek intensywnej Walentynkowej przygody. Zakończcie ją po swojemu, robiąc to co jest dla Waszej dwójki satysfakcjonujące i co pozwoli Wam zbliżyć się do siebie. Durex proponuje, by z produktów inspirowanych linią Intense, stworzyć własny zestaw, który Was zaskoczy i jednocześnie zagwarantuje niepowtarzalne wrażenia, sprawiając, że związek odżyje na nowo.

Wszystkie produkty, z których skomponować można walentynkowy DIY, zaprojektowali topowi polscy projektanci z myślą o przyjemności. Olejek do masażu stworzony wraz z Ministerstwem Dobrego Mydła, przypomina, że miłość lubi dotyk. Świecę o zapachu wzniecającym pożądanie stworzyło Glyk Company, a pościel od Hop Design o pełnym przyjemności wzorze, zaprojektował Michał Loba. W zestawach znalazły się także produkty z linii Durex Intense, dzięki którym przyjemność wznosi się na bardziej intensywny poziom. Znając swoje preferencje lub powołując się na intuicje, można stworzyć własny set, który w walentynkowy wieczór zbuduje niezwykle intymną atmosferę i rozbudzi pożądanie.

Gotowych na intensywne, walentynkowe doznanie, marka zaprasza do swojej strefy Durex Intense na Allegro, w której do 14 lutego 2020 roku, dostępne są wspomniane zestawy. Oprócz tego, zainteresowani mogą zapoznać się z produktami i zamówić je w Newonce Barze, który między 7 a 14 lutego 2020 roku, zamieni się w Newonce Bar Intense by Durex. W pop-up barze

serwowane są inspirowane linią Intense drinki, a cały klimat miejsca, nastraja do walentynkowego wieczoru. Nie pozostaje nic innego, jak życzyć intensywnych przeżyć!

BIG-PICTURE