Technologie » Internet

Podręczniki - sprzedaj stare, kup nowe z rabatem

Z myślą o rodzicach wszystkich uczniów sklep Merlin.pl i platforma Sprzedajemy.pl uruchomiły wspólną akcję promocyjną. Wystawiając na sprzedaż w serwisie Sprzedajemy.pl używane podręczniki klient otrzymuje rabat 15% na zakupy nowych w Merlin.pl.

Platforma Sprzedajemy.pl umożliwia lokalną sprzedaż bez aukcji i żadnych opłat, uwierzytelniając sprzedającego za pomocą sieci znajomych na Facebooku. To idealna propozycja dla Rodziców, którzy chcieliby w prosty i bezkosztowy sposób odsprzedać używane podręczniki. Teraz, dzięki współpracy z Merlin.pl, mogą odebrać rabat 15% na kupno nowych książek do szkoły.

–  Wystawienie na sprzedaż starych podręczników to świetna alternatywa dla rodziców, którzy chcą w szybki i skuteczny sposób zrobić miejsce na nowe książki, a przy tym zaoszczędzić na nowych zakupach - mówi Alicja Turek, Specjalista ds. komunikacji w serwisie Sprzedajemy.pl.

Dodatkowo, każdy, kto zrealizuje kupon na podręczniki w Merlin.pl, otrzyma rabat 10% na wszystkie książki, płyty muzyczne i filmy w tym sklepie. Promocja trwa do 9.09.2012 r.

Jesteśmy przekonani, że łatwa obsługa i brak prowizji na Sprzedajemy.pl, atrakcyjna cena oraz kompletna oferta podręczników w Merlin.pl to korzystne rozwiązanie dla Rodziców – mówi Michał Kulka, Dyrektor Marketingu Merlin.pl.

Klienci Merlin.pl mogą zaoszczędzić również na dostawie, korzystając z atrakcyjnych rabatów na koszty przesyłki lub bezpłatnego odbioru osobistego. Sklep sukcesywnie rozwija sieć partnerskich punktów, umożliwiając obecnie darmowy odbiór zamówień w największych miastach Polski.

Merlin.pl