Gospodarka » Żywność

Podwójny Złoty Laur 2021 dla HELIO!

Polski producent bakalii – firma HELIO została nagrodzona prestiżową nagrodą „Złotym Laurem Konsumenta 2021” aż w dwóch kategoriach: dodatki do ciast oraz bakalie. To już kolejny raz, kiedy polscy konsumenci potwierdzili, że darzą produkty HELIO największym zaufaniem!

Laur Konsumenta to jeden z najbardziej prestiżowych ogólnopolskich projektów konsumenckich, w ramach którego co roku wybierane są najbardziej popularne i godne zaufania produkty, wyróżniające się na polskim rynku wysoką jakością i innowacyjnością. W tym roku, mimo trwającej trudnej sytuacji związanej z pandemią koronawirusa, polscy konsumenci, podobnie jak w latach ubiegłych, wskazali markę HELIO jako godną zaufania, przyznając jej produktom najwyższe uznanie – Złoty Laur Konsumenta 2021 aż w dwóch kategoriach: dodatki do ciast oraz bakalie.

Firma HELIO już od pierwszych edycji konkursu sięga po najwyższe Laury, za co otrzymała m.in. specjalny tytuł Lidera Dekady Konkursu 2004-2014, a także Lidera XV-lecia Konkursu. Nieprzerwanie od 2008 roku, marka HELIO doceniana jest przez polskich konsumentów, którzy także i w tym roku, wskazali bakalie i dodatki do ciast HELIO jako bezkonkurencyjne na rynku, przyznając dwa Złote Laury 2021! Dziękujemy!

Agnieszka EFEKTPR