Technologie » AGD - RTV

Pokonaj upał z klimatyzatorami TCL

Uczucie gorąca i zmęczenia, które pojawiają się wraz z upałami panującymi ostatnio w Polsce, nie są jedynymi ich następstwami - jakość powietrza, którym oddychamy, również może ulec pogorszeniu, co ma już bezpośredni wpływ na nasze zdrowie i złe samopoczucie.

Najnowocześniejsza technologia obejmująca zaawansowane systemy filtracji, oczyszczania powietrza i kontroli wilgotności zapewnia czyste i świeże powietrze w domu. Funkcje te pomagają usuwać zanieczyszczenia, alergeny i bakterie, zapewniając tym samym zdrowsze środowisko. Zaawansowane technologicznie klimatyzatory nie tylko poprawią jakość powietrza, ale również zapewnią wyjątkowy komfort, umożliwiając optymalną kontrolę klimatu w pomieszczeniach przez cały rok, również w okresie zimowym.

Firma TCL wprowadza atrakcyjne oferty na klimatyzatory, w tym na wielokrotnie nagradzane modele FreshIN 2.0 i BreezeIN, które zapewniają niezrównany komfort i jakość powietrza, zapewniając chłód i swobodę oddychania w najgorętsze dni.

Klimatyzator TCL FreshIN 2.0

Wyobraź sobie, że wracasz do domu po długim, upalnym dniu. Powietrze na zewnątrz jest wciąż gorące, a otwarcie okien nie przynosi większej ulgi. Z pomocą przychodzi klimatyzator TCL FreshIN 2.0 - najlepsze rozwiązanie zapewniające komfortowe i zdrowe środowisko w zamkniętych pomieszczeniach. Ten zaawansowany model jest kompletnym systemem zarządzania świeżym powietrzem zaprojektowanym w celu realnej poprawy jakości życia.

FreshIN 2.0 to pierwsza w branży technologia dwukierunkowego przepływu świeżego powietrza, który zapewnia ciągły jego przepływ, utrzymując komfortową atmosferę w pomieszczeniu. Osoby szczególnie wrażliwe nie będą już musiały martwić się o zanieczyszczenia i alergeny, ponieważ zastosowane filtry QuadruPuri zapewniają czterowarstwowy system filtracji, który obejmuje filtr wstępny, warstwę antybakteryjną z jonami srebra, wysokowydajny filtr EPA i filtr o dużej gęstości.

W szczególnie upalne dni do gry wkracza technologia Gentle Breeze. Dzięki 14 miękkim łopatkom wentylatora i 1106 mikroporowatym otworom, klimatyzator rozprzestrzenia delikatną, chłodzącą bryzę, która pozwala uniknąć dyskomfortu związanego z bezpośrednim strumieniem zimnego powietrza, które może być przyczyną bólu gardła. Ta innowacyjna konstrukcja nie tylko chłodzi pomieszczenie, ale także zapewnia przyjemne i kojące środowisko. Co więcej, dzięki klasie energetycznej A+++, FreshIN 2.0 jest przyjazny dla środowiska i ekonomiczny.

CENA

Klimatyzator TCL BreezeIN

Dla tych, dla których priorytetem jest delikatne i ciągłe chłodzenie, klimatyzator TCL BreezeIN jest wspaniałym rozwiązaniem. Podczas upalnego lata wejście do pomieszczenia chłodzonego przez BreezeIN jest jak powiew świeżego powietrza. Innowacyjna konstrukcja BreezeIN rozprasza przepływ powietrza, zapewniając wygodne i naturalne uczucie chłodzenia, porównywalne z delikatnym powiewem wiosennego poranka. Ten klimatyzator jest wyposażony w inteligentną kontrolę temperatury, w tym technologię inteligentnego przepływu powietrza, tryby I Feel i Turbo Start, które zapewniają komfort w całym domu. Niezależnie od tego, czy spędzasz czas z rodziną, czy gościsz przyjaciół, BreezeIN dostosowuje się, aby zapewnić idealną temperaturę. Dodatkowo możesz bez

trudu sterować nim za pomocą aplikacji TCL Home, Amazon Alexa lub Google Assistant, co czyni to urządzenie naturalnym dodatkiem do ekosystemu inteligentnego domu.

Po więcej informacji o naszych produktach zapraszamy na stronę: https://www.tcl.com/pl/pl

O TCL

TCL Electronics (1070.HK) to szybko rozwijająca się firma z branży elektroniki użytkowej i istotny gracz w globalnej branży telewizyjnej. Firma została założona w 1981 roku i obecnie działa na ponad 160 rynkach na całym świecie. TCL specjalizuje się w badaniach, rozwoju oraz produkcji elektroniki użytkowej: telewizorów, sprzętu audio i inteligentnych urządzeń dla domu.

PanKowalskiStrategicznie

Dziś:
Technologiczna oaza w sercu stolicy: Dreame zaprasza do swojej pierwszej Oficjalnej Strefy Dreame