Firma » Reklama

Pół miliona zarejestrowanych profili w GoldenLine

Biznesowy serwis społecznościowy GoldenLine przekroczył pół miliona zarejestrowanych profili. Jest to dowód na to, iż biznesowe serwisy społecznościowe zyskują w Polsce coraz większą popularność, a GoldenLine zdecydowanie wychyla się na ich czoło.

GoldenLine (www.goldenline.pl ) to obecnie największy biznesowy serwis społecznościowy w Polsce, który może pochwalić się sukcesywnie wzrastającym uznaniem wśród internautów. Od roku notuje znaczne wzrosty w dwóch obszarach: liczbie regularnie odwiedzających go użytkowników oraz intensywności komunikacji pomiędzy nimi.

Najlepszym dowodem na stały rozwój serwisu jest fakt, iż GoldenLine przekroczył właśnie pół miliona zarejestrowanych profili, zaś liczba unikalnych użytkowników odwiedzających serwis wyniosła ponad 2 mln miesięcznie. Jest to czterokrotny wzrost w porównaniu z rokiem ubiegłym.Drugim prężnie rozwijającym się obszarem serwisu GoldenLine jest komunikacja pomiędzy zarejestrowanymi użytkownikami. Stanowi ona serce społeczności i determinuje jej rozwój. Użytkownicy wykorzystują serwis w codziennej komunikacji: biorą udział w dyskusjach na forum, dzielą się informacjami, a także bezpośrednio komunikują poprzez skrzynkę e-mailową GoldenLine. Dziennie na forum notujemy około 25 tys. postów, zaś liczba wiadomości wysyłanych pomiędzy użytkownikami sięga 50 tys. dziennie. - To bardzo dobry wynik, który nas niezwykle cieszy - mówi Mariusz Gralewski, prezes serwisu GoldenLine.

Czym jest spowodowany sukces GoldenLine?

- O sukcesie GoldenLine przesądza przejrzyście zbudowany serwis oraz sami użytkownicy, którzy utrzymują pomiędzy sobą wysoki poziom komunikacji. To główne zalety GoldenLine wymieniane przez naszych użytkowników - komentuje Mariusz Gralewski.

Do wzrostu serwisu przyczyniła się także sytuacja na rynku pracy i kryzys gospodarczy. Ludzie coraz częściej postrzegają GoldenLine jako miejsce, gdzie można zwiększyć swoje szanse na znalezienie pracy, poszerzyć wiedzę z branży oraz zdobyć nowe kontakty - dodaje.

GoldenLine.pl
http://