Motoryzacja » Transport

PolskiBus.com i BP Tour łączą siły w Lublinie!

PolskiBus.com i BP Tour łączą siły na terenie Lubelszczyzny! Dzięki nowej współpracy oferta PolskiBus.com z Lublina zostanie rozszerzona o 15 miast, w tym 6 zupełnie nowych: Puławy, Tarnów, Nowy Sącz, Sopot, Gdynię i Władysławowo. To doskonała wiadomość dla wszystkich Pasażerów, którzy jeszcze w tym sezonie pragną wybrać się nad morze lub na południe Polski. Wszystkie połączenia będą obsługiwane przez najwyższej jakości autokary Mercedes i Scania. Pierwsze kursy startują 1 września, a bilety już od 1 zł są dostępne od dziś na stronie www.polskibus.com.

„Z przyjemnością informuję, że lubelska firma BP Tour dołącza do naszej platformy integrującej przewoźników autokarowych. BP Tour jest już naszym siódmym partnerem, obok FlixBus, Arriva, Żak Express, AlbatrosBUS, Garden Service i Mobilis. Jestem przekonany, że ta bardzo dobrze zapowiadająca się współpraca będzie przebiegała w pozytywny i partnerski sposób, a naszym Pasażerom przypadną do gustu nowe destynacje w siatce połączeń PolskiBus.com.” – mówi Piotr Pogonowski, Dyrektor ds. Marketingu i Komunikacji PolskiBus.com.

„Dołączenie do grona partnerów PolskiBus.com jest dla nas niezwykle ważnym wydarzeniem. Jestem pewien, że pasażerowie z Lublina i całej Polski docenią nasze atrakcyjne kierunki i dynamiczne ceny biletów zaczynające się już od 1 zł. Wszystkie nasze połączenia będą realizowane przez najwyższej klasy autokary Mercedes i Scania. Jest to pierwszy etap kooperacji i już niebawem będziemy rozszerzać wspólną ofertę o kolejne połączenia z Lublina.” – mówi Piotr Brewczak, Prezes i Właściciel BP Tour.

Jest to dopiero początek współpracy pomiędzy firmami, która już w najbliższym czasie będzie rozwijana. Profitem dla dotychczasowych klientów BP Tour będzie dostęp do całej krajowej oraz międzynarodowej siatki połączeń PolskiBus.com.

Szczegółowy rozkład jazdy znajduje się pod adresami:

·         http://www.bptour.pl/rozklad-cennik,115.html

·         http://www.polskibus.com/pl/rozklad-jazdy.htm

Wszystkie kursy realizowane będą przez autokary Mercedes Tourismo 350 i Scania Touring. Za przednią szybą pojazdów będą znajdowały się informacje dotyczące linii. Pasażerowie będą mogli odbyć podróż na podstawie numeru rezerwacji otrzymanego w wiadomości e-mail wraz z e-biletem PolskiBus.com. Podczas podróży obowiązywać będzie regulamin przewozów BP Tour, który dostępny jest pod adresem: http://www.bptour.pl/regulamin-przewozu,125.html

PolskiBus.com