Technologie » Telekomunikacja

Polycom: Time Stone mianowany Wiceprezesem ds. Marketingu na region EMEA

Polycom, globalny lider w dziedzinie standardowej komunikacji i współpracy zunifikowanej (UC&C) ogłosił, że Tim Stone objął stanowisko Wiceprezesa ds. Marketingu w regionie EMEA.

Do obowiązków Tima Stone’a należeć będą rozwój i nadzorowanie kampanii marketingowych, które mają wspierać sprzedaż i wdrażanie rozwiązań do współpracy wideo Polycom RealPresence® w regionie. Stone będzie blisko współpracowej z Garym Riderem, Prezes Polycom w regionie EMEA oraz jego zespołem.

Przed dołączeniem do firmy Polycom Tim Stone pełnił funkcję Dyrektora Marketingu Rozwiązań do Współpracy w CISCO Systems. Przedtem sprawował kierownicze stanowiska w firmach Lucent oraz SDX Business Systems.

“Z radością witamy Tima Stone’a w naszym europejskim zespole” – powiedział Gary Rider, prezes Polycom w regionie EMEA. “Sposób, w jaki ludzię się komunikują i współpracują szybko się zmienia. Jestem pewien, że sukcesy, które Tim odnosił na rynku rozwiązań do współpracy wideo przyczynią się do wzrostu obecności platform RealPresence w regionie EMEA.

pawel itbc