Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Pomaluj świat na kolorowo

Kredki świecowe w dziecięcej rączce to drzwi do świata nieskrępowanej kreatywności. Łatwe w użyciu, pozwalają na wykonanie rysunków kilkoma technikami, gwarantując niepowtarzalny efekt.

Zestaw świecówek od firmy Jovi (wyłączny dystrybutor MERplus) to świetny pomysł na prezent dla małych rysowników. Wystarczają na długo, nie brudzą rąk i bardzo trudno je złamać. Do tego, dobrze kryją wszelkiego rodzaju papier, a nawet drewno.

W opakowaniu znajdują się trójkątne kredki w 72 kolorach. Są bezzapachowe, nie kleją się ani nie chłoną wilgoci. Pomysłowy kształt ułatwia utrzymanie kredek w rączce. Dlatego rysowanie i nauka pisania z ich użyciem to dla dziecka czysta przyjemność.

Co więcej, wykorzystywanie kredek świecowych podczas zabawy wspomaga rozwój koordynacji wzrokowo-ruchowej i zdolności manualnych.

Informacje o produkcie

·      Zestaw 72 kredek świecowych, temperówka gratis

·      Producent: JOVI

·      Wyłączny Dystrybutor: MERplus