Gospodarka » Żywność
POMYSŁ NA… Gulasz pieczony w sosie - odkryj nowość marki WINIARY!
Zobacz więcej zdjęć » |
Szukasz inspiracji na mięsne danie, które w prosty sposób przygotujesz na obiad? Przedstawiamy nowość: WINIARY POMYSŁ NA… Gulasz paprykowy, dzięki któremu przyrządzisz idealnie kruche mięso pieczone w sosie. Brzmi pysznie? Wypróbuj już dziś i sprawdź, jak wyśmienicie smakuje!
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
Zapraszamy do odkrycia smakowitych kulinarnych inspiracji
Stale poszukujemy prostych i szybkich rozwiązań, które pomogą nam przygotować pyszne, ale i zaskakujące posiłki dla naszych najbliższych. Na naszych stołach chętnie pojawiają się potrawy mięsne, a jednym z dań, które chętnie wybierają Polacy jest gulasz. Przyrządzenie go od podstaw jest jednak trudne. Dzięki marce WINIARY nie musisz się już tym martwić! Poznaj nowość – WINIARY POMYSŁ NA… Gulasz paprykowy i przekonaj się jak łatwo przygotujesz aromatyczne danie, które swoim smakiem zaskoczy Twoich bliskich. Dodatkowo potrawy nie trzeba pilnować i mieszać w czasie przyrządzania – wystarczy 90 minut w piekarniku i gotowe!
Tak prosto i tak…pysznie!
Z WINIARY POMYSŁ NA… Gulasz paprykowy przygotujesz pyszny oraz sycący gulasz, z idealnie doprawionymi i kruchymi kawałkami mięsa oraz z dużą ilością gęstego sosu. Nowość od marki WINIARY to unikalna propozycja, dzięki której mięso oraz sos piecze się razem w woreczku bez konieczności uprzedniego marynowania mięsa i przygotowywania sosu oddzielnie. Zobacz, jakie to proste! Wystarczy, że rozgrzejemy piekarnik do 180°C, a następnie pokroimy 600g mięsa wieprzowego na gulasz w średnią kostkę i włożymy do woreczka z górnej części opakowania. W wysokim naczyniu odmierzamy 200ml wody, dodajemy przyprawy z dolnej części opakowania, dobrze mieszamy i wlewamy do woreczka z mięsem. Woreczek zapinamy czerwoną zapinką i delikatnie obracając, równomiernie rozprowadzamy przyprawę na mięsie. Woreczek układamy w naczyniu żaroodpornym i nie przykrywamy. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika i pieczemy na najniższym poziomie przez 90 minut. Po wyjęciu z piekarnika odcinamy końcówkę woreczka z zapinką. Gulasz idealnie komponuje się z ziemniakami, kopytkami, kaszą i ulubionymi surówkami. Danie dla 4 osób gotowe!
Po więcej pomysłów i inspiracji na pyszne dania z wykorzystaniem produktów marki WINIARY zapraszamy na www.winiary.pl
Nadesłał:
IP1
|
Komentarze (0)