Firma » Biznes

Pomysł na Walentynkę? Karta Podarunkowa Portu Łódź!

Walentynki zbliżają się wielkimi krokami. Najwyższy czas się do nich przygotować. Nie wiecie, co kupić dla ukochanej osoby z okazji święta zakochanych lub chcecie dołączyć coś wyjątkowego do zakupionego już prezentu lub kwiatów?

Port Łódź przychodzi z idealną propozycją upominku w postaci Karty Podarunkowej na wybraną kwotę.

Każdy z nas pragnie podarować bliskiej osobie coś wyjątkowego. Coś, co sprawi jej przyjemność i wywoła uśmiech na twarzy. By prezent na pewno był trafiony warto postawić na Kartę Podarunkową Portu Łódź, dzięki której  bliska naszemu sercu osoba otrzyma prezent, jaki tylko sobie wymarzy!

Karta Podarunkowa Portu Łódź będzie strzałem w dziesiątkę zarówno dla Pań, jak i Panów. Dlaczego? Ponieważ daje wszystkim szeroki wachlarz wyboru idealnego upominku. Taką kartę można bowiem doładować na wybraną kwotę w przedziale od 30 zł do 1000 zł w przypadku zakupu online, a do 4000 zł, gdy kartę kupimy stacjonarnie w Centrum. Co więcej, osoba obdarowana, może wybrać prezent nie w jednym, a w kilku różnych sklepach w zależności od podarowanej kwoty. Co ważne - karta obowiązuje także w IKEA.

Kartę Podarunkową Portu Łódź można zakupić w Punkcie Informacyjnym zlokalizowany w Atrium obok sklepu IKEA lub na stronie internetowej www.portlodz.pl. Jest ona rodzajem przedpłaconej karty elektronicznej MasterCard, dlatego do jej honorowania potrzebny będzie terminal płatniczy w sklepie. Karta ważna jest przez rok, a więc wystarczająco długo, by zastanowić się nad w pełni satysfakcjonującymi zakupami.

beyondpr