Gospodarka » Żywność

Poranki w mięsnym stylu, czyli Evil zaprasza na diabelnie smaczne śniadania za 19 zł!

Poranki w mięsnym stylu, czyli Evil zaprasza na diabelnie smaczne śniadania za 19 zł!
Zobacz więcej zdjęć »
Budzisz się, doprowadzasz do ładu i biegniesz na miasto w poszukiwaniu najlepszego miejsca do pobudzenia swoich kubków smakowych.

Budzisz się, doprowadzasz do ładu i biegniesz na miasto w poszukiwaniu najlepszego miejsca do pobudzenia swoich kubków smakowych. W centrum stolicy przy ulicy Świętokrzyskiej 3 już od godz. 8:00 czekają na Was jedyne w Warszawie śniadania, gdzie króluje chilli con carne, kiełbaski chorizo i pyszna kawa z dolewką.

Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:

 

W Steak House Evil śniadania w cenie 19 złotych czekają przez cały tydzień od 8:00 do 12:00. Restauracja oferuje 3 niesamowite zestawy śniadaniowe:

 

  • Zestaw I - chilli Con Carne, kiełbaska wołowa\kiełbaska biała, bekon, jajka sadzone, świeże i aromatyczne warzywa, masło i pieczywo

  • Zestaw II - jajka sadzone, kiełbaska chorizo, bekon, twarożek, oliwki, mini sałatka, masło i pieczywo

  • Zestaw III - jajka sadzone, twarożek, oliwki, mini sałatka, masło i pieczywo

     

    Obok zestawów śniadaniowych Evil serwuje jeszcze diabelską jajecznicę w cenie 12 złotych w skład której wchodzą 3 jajka na bekonie oraz pieczywo i masło.

 

Do każdego zestawu śniadaniowego oraz diabelskiej jajecznicy bezpłatnie serwowana jest pyszna kawa z dolewką.

 

- Nasi goście chcieli, aby śniadanie to był konkret – w Warszawie jest mnóstwo owsianek, a mało treściwych, smacznych śniadań, po których naprawdę ma się energię na cały dzień. Od kilku tygodni otrzymujemy opinie na temat karty śniadań, którą testowaliśmy w rozmaitych konfiguracjach i muszę przyznać, że nasi klienci polubili stworzone przez nas zestawy, bestsellerem jest zestaw nr 1, jedyny w Warszawie serwowany z chilli con carne – opowiada Piotr „Timi” Piotrowski, właściciel i szef kuchni Evil.

Menu Evila to nie tylko śniadania. W głównej karcie dań po godz. 12:00 znajdziemy steki wyłącznie z polskiego mięsa, Hereford i Red Angus, rib eye, polędwicę czy króla steków - legendarnego T-bone’a. Mięsożerców ucieszy jeszcze tatar wołowy, grillowane kiełbaski chorizo, żebra wołowe czy chilli con carne. Dzięki odkrytej, otwartej na gości kuchni każdy może zobaczyć, jak przygotowywany jest jego stek.



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

dorota5

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami

Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »