Technologie » Internet

Porównywarka cen dystrybutorów IT już w wersji 3.7

Porównywarka cen dystrybutorów sprzętu IT resellerinfo.eu zaktualizowana została do wersji 3.7. Pojawił się w niej ponownie Komputronik, wprowadzone zostały również ułatwienia, przydatne szczególnie początkującym użytkownikom.

W przeciwieństwie do poprzedniej wersji, komunikaty systemowe włączone są po instalacji, co ułatwia konfigurację programu. Istnieje również możliwość jej wyłączenia. Od wersji 3.6.1 do programu wbudowana jest Java bez konieczności jej ręcznego doinstalowania.

Resellerinfo.eu to jedyna w Polsce porównywarka cen sprzętu IT w czasie rzeczywistym, z której chętnie korzystają sklepy komputerowe, integratorzy systemów informatycznych i działy IT dużych firm. Dzięki temu narzędziu można w jednym miejscu i czasie sprawdzić rzeczywiste i najbardziej aktualne ceny sprzętu u czołowych polskich dystrybutorów, takich jak AB Online, ABC Data, Action, Asbis, Incom, Komputronik, NTT Online, TechData i eD'system bez konieczności korzystania z ich indywidualnych stron. Dostępna jest wersja jednostanowiskowa oraz wersja cloud.

Użytkownicy porównywarki mogą m.in. porównywać ceny bez konieczności posiadania kont u dystrybutorów, mają również dostęp do aktualnych cen np. z Excela. Dodatkowo istnieje też opcja integracji porównywarki ze sklepem internetowym, dzięki czemu w określonym odstępie czasu ceny będą się same aktualizować według najlepszej ceny danego produktu, uwzględniając określoną marżę sprzedawcy.

Twórcą Resellerinfo.eu jest firma Future Home.pl.

Wersja demonstracyjna programu jest dostępna na stronie:
www.resellerinfo.eu/demo

E-nanny