Firma » Biznes

Port Łódź z nowym najemcą

Firma BEL–POL, oferująca nowoczesne i innowacyjne materiały wykończeniowe, takie jak drzwi, panele czy podłogi, podpisała umowę z IKEA Centres Polska na wynajem blisko 700 mkw. powierzchni w centrum handlowym Port Łódź.

Specjalnością firmy BEL-POL jest detaliczna oraz hurtowa dystrybucja wysokiej klasy materiałów wykończeniowych, pochodzących od renomowanych producentów z branży budowlanej i architektonicznej. W ofercie firmy znajdują się między innymi drzwi Porta i Dre, czyli marek, których produkty cechują się solidnością, funkcjonalnością oraz starannością wykonania. Klienci znajdą tu drzwi przesuwne, szklane, wewnętrzne, zewnętrzne, wejściowe, pokojowe i antywłamaniowe. BEL - POL sprzedaje również winylowe panele podłogowe Kronopol, dostępne w wielu ciekawych strukturach, różnych klasach ścieralności oraz kolorach. Sklep posiada także drewniane deski podłogowe wykonane między innymi z dębu oraz jesionu.

Obok rozbudowanej oferty sprzedażowej BEL - POL oferuje Klientom również usługi profesjonalnego montażu zakupionych drzwi.

beyondpr

Zamów opracowanie informacji prasowej

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 110958 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )