Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

Port Łódź zaprasza na akcję rabatową „Szczęśliwa 13-tka”

Już jutro w Porcie Łódź Klienci będą mogli zrobić zakupy w znacznie niższych cenach. Dzień Wielkich Promocji, który przypada trzynastego każdego miesiąca to szansa na kompleksowe zakupy z rabatami, a także dodatkowe punkty w programie Klubu Rodzinnego Portu Łódź.

„Szczęśliwa 13 – tka” będzie w tym miesiącu gratką dla miłośników mody. Marki modowe przygotowały bowiem promocje na najnowsze kolekcje z sezonu jesień – zima. Taniej o 20% kupimy asortyment w Reserved, New Yorker, Levis,CCC oraz Monnari. Także Dom Mody Skórska zaprasza wszystkie Panie do uzupełnienia swojej garderoby, tego dnia oferuje 20% zniżki na wszystkie dostępne w salonie sukienki. Rabat tej samej wysokości zaplanowała marka Etam, taniej o 20% kupimy nowe kolekcje. Na czas jesienno – zimowy warto zaopatrzyć się w odpowiednie obuwie, a także uzupełnić stylizację o modne torebki.

Rozpoczął się rok szkolny, młodzież z pewnością ucieszy propozycja marki House, która tego dnia oferuje aż 50% zniżki na drugą zakupioną rzecz.  Marki z odzieżą sportową – Puma i GoSport także przygotowały swoje propozycje. O 23% mniej zapłacimy za asortyment w sklepie Puma (nie dotyczy bielizny i skarpet), a w GoSport rabat 20% obowiązuje na wszystkie artykuły w strefie „Bagaż”.

O dobrą kondycję Klientów dba również Fabryka Formy. Do każdego karnetu zakupionego podczas „Szczęśliwej 13-tki” otrzymamy dodatkowo prezenty – koszulkę i worek Fabryki Formy, a także proteinowego shake’a.

Dodatkowo klubowicze będę mogli dokonać pomiaru metabolicznego składu ciała i skorzystać z osobistego treningu wprowadzającego.

O Dniu Wielkich Promocji nie zapomina IKEA. Klienci, którzy myślą o upiększeniu swojego salonu, zdecydowanie taniej będą mogli kupić regał MULIG oraz elegancką ramkę VIRSERUM. IKEA przygotowała również 15% rabat na wszystkie wazony.

Przypominamy, że osoby posiadające kartę Klubu Rodzinnego Portu Łódź zyskują więcej. Za zakupy dokonane 13 września u Partnerów Programu Klub Rodzinny, na kartę zostanie doliczona podwójna liczba punktów.

beyondpr