Moda » Odzież

Port Łódź zaprasza na Dzień Wielkich Promocji

13 października w łódzkim centrum odbędzie się kolejna akcja z cyklu „Szczęśliwa 13-tka”. Tego dnia, Klienci mogą zakupić najnowsze kolekcje i produkty dostępne w sklepach najemców, zdecydowanie taniej.

W każdy 13-ty dzień miesiąca na Klientów Portu Łódź czekają liczne rabat. W promocyjnych cenach będzie można uzupełnić garderobę o odzież i akcesoria modowe z najnowszej kolekcji jesień – zima. Rabaty na cały asortyment w wysokości 20% przygotował m. in. sklep CCC i Reserved. Taniej o 25% dokonamy zakupów w salonie Monnari, oferującym promocyjne ceny na cały dostępny asortyment. W sklepie Cubus zaopatrzymy się w jesienne i zimowe kurtki, których cena tego dnia będzie niższa o 25%, natomiast w Go Sport otrzymamy kurtki sportowe, które w czwartek będzie można kupić taniej o 15%.

Port Łódź wspólnie z najemcami przygotował rabatowe ceny także na sprzęt elektroniczny, meble, oraz farby, tapety i narzędzia potrzebne do przeprowadzenia remontu w naszych domach. Asortyment w promocyjnych cenach będzie dostępny m. in. w sklepie Flügger Farby. IKEA z kolei oferuje promocję w wysokości aż 70% na meble i dodatki dostępne w dziale sprzedaży okazyjnej oraz 15% rabatu na wszystkie serwisy obiadowe i ozdobne latarenki. Promocyjne ceny czekają także na Klientów w sklepach Saturn i Sony.

Szczegółowa oferta „Szczęśliwej 13-tki” dostępna jest na stronie www.portlodz.pl

beyondpr