Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Port Łódź zaprasza na Jarmark Regionalny

W najbliższy czwartek w Porcie Łódź rozpoczyna się kolejna edycja Jarmarku Produktów Regionalnych. Wystawcy z lokalnymi przysmakami pojawią się w Centrum 8 lutego, a ich stoiska będą dostępne dla Klientów przez cztery dni, do 11 lutego włącznie.

Jarmark przypada tuż przed samymi Walentynkami, zatem jest to też świetna okazja by zakupić zdrowe i nieprzetworzone produkty potrzebne do przygotowania romantycznej kolacji dla ukochanej osoby.

Na Jarmarku zakupimy suszone owoce, pyszne sery i najróżniejsze przyprawy, które nadadzą smaku każdej przygotowywanej potrawie. Prosto od wystawców kupimy też miody z lokalnych pasiek, ryby, wędliny wędzone tradycyjnymi metodami oraz chrupiące pieczywo wypiekane na naturalnym zakwasie. Swoją listę zakupów możemy uzupełnić ponadto o produkty, które na dobre zadomowiły się na naszych stołach i są również dostępne na Jarmarku – jak hiszpańskie oliwki czy zdrowa słodka przekąska w postaci greckiej chałwy.

Z okazji przypadającego na kolejny tydzień święta zakochanych, warto zrobić coś prosto od serca dla bliskiej nam osoby. Może to być samodzielnie przygotowana kolacja – niespodzianka. Jarmark Produktów Regionalnych to zatem znakomita okazja by kupić zdrowe i nieprzetworzone produkty potrzebne do przyrządzenia takiego kulinarnego prezentu.

Stosika wystawców zlokalizowane będą obok sklepu Saturn od 8 do 11 lutego w godzinach otwarcia Portu Łódź, poniedziałek – sobota 10.00 – 21.00, niedziela 10.00 – 20.00.

beyondpr

Zamów opracowanie informacji prasowej

Za 1 dzień:
Maskotka z filcu - warsztaty, 22.09, godz. 12:00, Empik Bonarka, Kraków,

Array ( [p_srv_id] => 3 [p_usr_id] => 110958 [p_type] => ARTICLE [p_accepted] => YES [p_status] => ENABLED [p_pkg_nr] => 1 [p_pkg_items] => 4 [p_ctg_ids] => )