Kobieta, zdrowie, uroda » Uroda

POŚLADKI W GóRĘ! SUPERSKONCENTROWANE SERUM MODELUJĄCE POŚLADKI - nowość Eveline Cosmetics

Kształtne i jędrne pośladki to marzenie każdej kobiety. Niestety ten obszar jest szczególnie wrażliwy na częste zmiany wagi ciała, brak aktywności fizycznej oraz występowanie cellulitu, dodatkowo skóra pośladków z wiekiem traci jędrność i elastyczność.

Dlatego firma Eveline Cosmetics lider w kategorii preparatów wyszczuplających*  zdecydowała się poszerzyć uwielbianą przez konsumentki na całym swiecie linię Slim Extreme 3D o innowacyjny produkt: SUPERSKONCENTROWANE SERUM MODELUJĄCE POŚLADKI total PUSH-UP effect. Serum maksymalnie unosi pośladki, perfekcyjne je modeluje, ujędrnia i wypełnia.

Rewolucyjna formuła kosmetyku została oparta na unikatowym kompleksie Full-shape™ i Volufiline™. Dzięki innowacyjnej recepturze i połączeniu nowoczesnych składników aktywnych serum błyskawicznie wypełnia, rzeźbi i unosi pośladki. Już po pierwszym zastosowaniu tworzy mikrosiateczkę liftingującą, zapewniając efekt krągłych i jędrnych pośladków. Serum  sprawia, że pośladki stają się pełne, perfekcyjnie wymodelowane i maksymalnie uniesione. Zapobiega wiotczeniu skóry oraz chroni przed powstawaniem rozstępów.

Pojemność: 150 ml + 50 ml

Cena detaliczna:  15 zł

SKŁADNIKI AKTYWNE:

Volufiline™ – naturalny ekstrakt z azjatyckiej rośliny Gardenia asiatica, stosowanej od wieków w medycynie naturalnej. Stymuluje rozwój lipidów w komórkach tłuszczowych (adipocytach), reguluje proces ich magazynowania. Sprawia, że pośladki stają się pełniejsze i bardziej krągłe.

Full-shape™  – kompleks na bazie Kigelia africana zwiększający elastyczność włókien tkanki łącznej. Modeluje linię pośladków i daje natychmiastowy efekt "push-up”.

Kwas hialuronowy – działa jak „molekularna gąbka", maksymalnie nawilżając skórę. Jego łańcuchowa struktura, przeplatając przestrzenie między włóknami kolagenu, wzmacnia i nadaje pośladkom młodzieńczą sprężystość.

Kofeina – pobudza mikrokrążenie, przyspiesza metabolizm komórkowy w skórze, jednocześnie zwiększając jej jędrność i elastyczność.

Algi laminaria – zawierają liczne witaminy, sole mineralne, antyoksydanty i aminokwasy, wzmacniają strukturę szkieletu skóry , poprawiają przemianę materii w skórze, detoksykują i oczyszczają.

*MEMBR I połowa 2010 -  kosmetyki antycellulitowe i wyszczuplające.

Monika Paciorek