Dom » Wnętrza

Powiększ kuchnię … relingami!

Jesteś posiadaczką małej kuchni i na wszystko brakuje Ci miejsca? Możesz zwiększyć powierzchnię roboczą blatu zastępując np. zlew dwukomorowy jednokomorowym z suszarką podwieszaną na relingu oraz półką na noże i przybory, jaką proponuje firma Kuchinox.

Półka wykonana ze stali nierdzewnej doskonale wypełni przestrzeń między blatem a górnymi szafkami, będąc równowartościowym zastępnikiem tradycyjnej ociekarki na noże, sztućce oraz inne akcesoria.

Na froncie półki umieszczone zostały dwa specjalne haczyki, które mogą posłużyć jako dodatkowe wieszaczki lub instalacja do zawieszenia deski kuchennej. W zestawie znajdują się reling, kołki rozporowe, dwa mocowania oraz półka. Aby nie zagracać blatu a jednocześnie mieć zawsze pod ręką najpotrzebniejsze przyprawy, narzędzia lub kuchenne akcesoria możesz także wykorzystać półkę pojedynczą firmy Kuchinox będącą elegancką i praktyczną propozycją skierowaną szczególnie do posiadaczek małych kuchni. Na ponad trzydziestocentymetrowej, podwieszanej półeczce możemy ustawić wszystko to, czego najczęściej używamy podczas prac w kuchni.

Produkt wykonany został ze stali nierdzewnej. W zestawie znajdują się 41 centymetrowy reling, dwa mocowania, kołki rozporowe oraz 35 centymetrowa półka.

www.kuchinox.pl

Kamila Nowakowska