Firma » Bankowość

Pożyczka zimowa 0 stopni w ofercie Alior Banku

Alior Bank „zamraża prowizję”, wprowadzając Pożyczkę zimową 0 stopni. W swojej najnowszej ofercie kierowanej do nowych klientów Alior całkowicie rezygnuje z prowizji za udzielenie finansowania, zachęcając oprocentowaniem na poziomie zaledwie 6,9%.

Maksymalna kwota Pożyczki zimowej 00 to 50 tys. zł, a okres kredytowania może wynieść do 10 lat. Największym atutem nowego produktu jest całkowite zniesienie prowizji za udzielenie pożyczki. Z kolei oprocentowanie pożyczki wynosi zaledwie 6,9% (RRSO 12,27%).

Pożyczka zimowa 00 jest świetną ofertą, z której klienci będą mogli skorzystać również przed świętami, czyli w okresie, w którym zawsze się przyda dodatkowa gotówka m.in. na gwiazdkowe prezenty. Należy podkreślić, że to klient decyduje na co przeznaczy środki z pożyczki.

Pożyczka zimowa jest dostępna wyłącznie w kanałach internetowych Alior Banku. Mogą ją wziąć osoby, które przed 1 listopada 2018 r. nie korzystały z oferty dla klientów indywidualnych, prześlą dane kontaktowe przez internetowy formularz banku oraz zawrą umowę pożyczki wraz z umową ubezpieczenia na życie na cały okres kredytowania.

Wszelkie dodatkowe informacje na temat Pożyczki zimowej 00 są dostępne na stronie internetowej Alior Banku.

a.bak

Zamów opracowanie informacji prasowej