Technologie » Komputery

Premiera Siberia v2 Frost Blue w II kwartale 2012 r.

W ostatnim tygodniu polskie portale obiegła błędna informacja, jakoby słuchawki Siberia v2 Frost Blue miały być już dostępne w sprzedaży detalicznej w Polsce. SteelSeries przewiduje wprowadzenie owych słuchawek do sprzedaży pod koniec II kwartału 2012 r. Więcej informacji na stronie SteelSeries.com

Frost Blue, który ma się pojawić w sprzedaży w drugim kwartale 2012 r. to udoskonalona  wersja słuchawek Siberia v2. Nowy headset  posiada zintegrowaną kartę dźwiękową pozwalającą użytkownikowi w pełni zapanować nad „kształtem” dźwięku.

Ergonomiczna konstrukcja z 50 mm głośnikami i chowanym mikrofonem tworzy komfortowe narzędzie do odsłuchu nie tylko dźwięków z gry ale także muzyki czy ścieżki audio z filmu.

Headset Siberia v2 Frost Blue dzięki equalizerowi daje pełne możliwości konfiguracji dźwięku. Nauszniki słuchawek zostały zaopatrzone w 16 diod LED, które w zależności od nastroju użytkownika (6 trybów) emitują promienie niebieskiego światła nadając całości iście futurystyczny wygląd. W ciemnym pomieszczeniu efekt gwarantowany.

Nowy produkt duńskiego producenta to umiejętne połączenie funkcjonalności, jakości oraz oryginalnego wzornictwa do którego notabene  firma SteelSeries zdążyła nas już przyzwyczaić przez ostatnie kilka lat.

impakt pr