Społeczeństwo » Szkolnictwo i nauka

Przedszkole Ciuchcia Puch Puch z Warszawy zaprasza na „Wakacyjną skrzynię skarbów”!

Wakacje to czas, w którym przedszkola są często zamknięte, a rodzice zastanawiają się, komu powierzyć opiekę nad maluchem, gdy trzeba iść do pracy. Z pomocą przychodzi przedszkole Ciuchcia Puch Puch, które organizuje zajęcia dla dzieci od lat 3 do 7 po tytułem „Wakacyjna skrzynia skarbów”.

Prywatne przedszkole Ciuchcia Puch Puch z Warszawy działa nie tylko w ciągu roku szkolnego, ale zapewnia swoim klientom oraz podopiecznym opiekę bez przerw, która wybierana jest chętnie przez rodziców, którzy nie mogą pozwolić sobie na pozostanie w domu dzieckiem w ciągu wolnych dni wakacji. Dzięki specjalnej ofercie przedszkola dzieci mogą spędzić ten czas pod okiem wykwalifikowanych nauczycieli i instruktorów. W tym roku tematyką zajęć wakacyjnych jest przyroda oraz pogoda

Letnia Akademia Tropicieli Przyrody i Obserwatorium Tajemnic Pogody

W lipcu działać będzie Letnia Akademia Tropicieli Przyrody, natomiast w sierpniu Letnie Obserwatorium Tajemnic Pogody. Zajęcia prowadzone podczas nich będą koncentrowały się przede wszystkim na próbie odpowiedzi na wszystkie dziecięce pytania. Dzięki nim dzieci mogą poznawać tajniki otaczających ich roślin i zwierząt, a także stać się wnikliwymi obserwatorami pogody.

Oferta obejmuje opiekę od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:30 do 18:00. Podczas dnia na dzieci czeka nie tylko mnóstwo zabawy, ale dodatkowo 4 smaczne posiłki. Koszt dzienny to 80 złotych, tygodniowy – 350 złotych, miesięczny – 1090 złotych. Więcej informacji można znaleźć na stronie internetowej przedszkola pod adresem puchpuch.pl. Zapraszamy!

pracowityTomasz