Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

Przytul się w Porcie Łódź

W piątek, 31 stycznia w Porcie Łódź odbędą się obchody Międzynarodowego Dnia Przytulania. Na wszystkich klientów centrum będzie czekać budka fotograficzna, z której będą mogli skorzystać a na koniec bezpłatnie wydrukować swoje zdjęcia. Dodatkowo dla świętujących przewidziano słodką niespodziankę.
Przytulanie wpływa korzystnie na układ immunologiczny, redukuje poziom stresu i ułatwia zasypianie. Oprócz tego jest po prostu przyjemne! Dlaczego więc nie skorzystać z szansy, żeby poprzytulać się publicznie? Okazja ku temu nadarzy się już 31 stycznia w Porcie Łódź. Tego dnia w centrum handlowym stanie fotobudka, która zrobi zdjęcie każdej przytulającej się parze. Chłopaki i dziewczyny, przyjaciele i przyjaciółki, rodzice, dziadkowie wraz z pociechami - wszyscy, którzy zdecydują się na fotografię będą mogli ją bezpłatnie wydrukować. Dodatkowo czeka na nich słodki upominek - tabliczka czekolady.

- Inspiracją do obchodów Dnia Przytulania w Porcie Łódź byli fani naszego centrum na portalu społecznościowym Facebook. Chcieliśmy przygotować dla nich coś specjalnego. Międzynarodowy Dzień Przytulania, piątek, ostatni dzień ferii zimowych - wszystko mówiło nam, że to dobry moment na zorganizowanie niespodzianki dla naszych fanów, nie tylko tych wirtualnych - mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Więcej informacji znajduje się na stronie www.portlodz.pl i profilu Portu Łódź na Facebooku www.facebook.com/portlodz.

Maria Szwed