Kobieta, zdrowie, uroda » Ciało
Pyszna zupa jak od mamy w nowoczesnej formie. Poznaj krem z ogórków kiszonych Marwit
Zobacz więcej zdjęć » |
Mało kto wie, że przysmak, który kojarzymy ze spiżarniami naszych babć, jest źródłem cennych dla zdrowia substancji, m.in. kwasu mlekowego, który oczyszcza organizm i wspomaga pracę układu trawiennego. Oprócz niego należy wymienić tu błonnik, który pobudza pracę jelit, powoduje uczucie sytości i sprzyja zachowaniu prawidłowej wagi. Ogórki kiszone szczególnie zaleca się osobom dbającym o linię, ponieważ są niskokaloryczne. Nie inaczej jest z kremem z ogórków kiszonych Marwit. Nowa propozycja znanej polskiej marki zawiera w 100g jedynie 42 kCal.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
- Nasz krem z ogórków kiszonych z koperkiem to idealna propozycja dla osób aktywnych, które chcą w szybki sposób przygotować dla siebie zdrowe danie najwyższej jakości. Nie znajdziemy w nim substancji konserwujących, zagęszczaczy, wzmacniaczy, barwników, a także glutenu. To niskokaloryczna, nowoczesna, a przy tym apetyczna propozycja, która przywoła wspomnienia smaku tradycyjnej zupy ogórkowej - mówi Anna Pawłowska-Kruzińska, kierownik ds. marketingu Marwit Sp. z o.o.
W składzie, oprócz ogórków, znajdziemy także ziemniaki, marchew, czosnek, seler, cebulę, pietruszkę i koperek. Wszystkie warzywa zostały zmiksowane, a dodatkowych walorów smakowych nadała śmietanka.
Produkt dzięki wygodnemu opakowaniu można podgrzać w mikrofalówce lub przygotować w sposób tradycyjny po przelaniu do garnka. Po otwarciu krem nadaje się do spożycia przez 24 godziny.
Marwit to największy w Polsce producent świeżych soków, a także zup, sałatek i zdrowych przekąsek. Firma działa od 1993 roku i jest właścicielem takich marek jak Witmar, Ogrody Natury oraz Oskoła. Produkty Marwit wielokrotnie nagradzane były prestiżowymi tytułami, m.in. Teraz Polska, a ostatnio również SuperBrands Polska Marka 2018 i Jakość Roku 2017.
Inne dostępne zupy marki to marchwiowa, buraczkowa, brokułowa, pomidorowa, kalafiorowa oraz soczewicowa.
Nadesłał:
Biuro Prasowe Marwit
|
Komentarze (0)