Zdrowie » Ciało
Pyszność z pomarańczą
![]() |
| Zobacz więcej zdjęć » |
Składniki:
· 2 łyżeczki Inka Błonnik
· 150 ml mleka
· 2 łyżki sera mascarpone
· pół łyżeczki mielonego kardamonu
· pół łyżeczki mielonego imbiru
· 2 łyżeczki miodu
· skórka starta z pomarańczy
Przygotowanie:
Serek mascarpone z miodem energicznie zamieszaj w miseczce. Do gotowej masy dodaj mielony kardamon i imbir. Odstaw do lodówki. Zagotuj mleko i zalej nim dwie łyżeczki kawy Inka Błonnik. Gdy kawa będzie letnia, dodaj do niej zrobiony krem. Zmiksuj całość. Gotową kawę udekoruj na wierzchu startą skórką z pomarańczy.
Nadesłał:
info@synertime.pl
|

Freestyle, energia i spotkanie z gwiazdą TikToka! EdzioRap w G City Targówek już wkrótce!
Jak opodatkowanie nowych, niesprzedanych mieszkań wpłynęłoby na ceny
Sprytne patenty na małą łazienkę – praktyczny poradnik
O wartości prostych rzeczy. Krakowski Salon Poezji w Łodzi dodaje otuchy Staffem
Z FABRYKI SCHEIBLERA DO PRZĘDZALNI RAMISCHA. ŚWIĄTECZNE TARGI ŁÓDZKIE SZTUKI PO RAZ PIERWSZY W OFFI
Komentarze (0)