Zdrowie » Ciało
Pyszność z pomarańczą
Zobacz więcej zdjęć » |
Składniki:
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
· 2 łyżeczki Inka Błonnik
· 150 ml mleka
· 2 łyżki sera mascarpone
· pół łyżeczki mielonego kardamonu
· pół łyżeczki mielonego imbiru
· 2 łyżeczki miodu
· skórka starta z pomarańczy
Przygotowanie:
Serek mascarpone z miodem energicznie zamieszaj w miseczce. Do gotowej masy dodaj mielony kardamon i imbir. Odstaw do lodówki. Zagotuj mleko i zalej nim dwie łyżeczki kawy Inka Błonnik. Gdy kawa będzie letnia, dodaj do niej zrobiony krem. Zmiksuj całość. Gotową kawę udekoruj na wierzchu startą skórką z pomarańczy.
Nadesłał:
info@synertime.pl
|
Komentarze (0)