Kobieta, zdrowie, uroda » Dziecko

Quilling i ozdoby z papieru | Empik Silesia

Warsztaty kreatywne to świetna zabawa dla całej rodziny! Zajęcia z quillingu odbędą się 21 kwietnia o godzinie 18:00 w Empiku Silesia.

Co można wykonać przy użyciu specjalnych igieł do nawijania oraz cienkich papierowych pasków? Przyjdź na nasze warsztaty w empiku i sprawdź, na czym polega technika zwana quillingiem, a później wykorzystaj nową wiedzę w praktyce. Przekonasz się, że własnoręczne wykonanie fantastycznych małych kwiatów i innych drobnych ozdób do domu to całkiem prosta sprawa, chociaż nieźle zakręcona. Wiek 10+
Warsztaty kreatywne przeznaczone są dla klientów programu mój empik. Kartę programu można założyć w każdej chwili, nawet w trakcie zajęć. Bazą do pracy warsztatowej jest produkt dostępny w salonie, wskazany przez prowadzącego. Żeby przystąpić do pracy, wystarczy się w niego zaopatrzyć.
Po zajęciach gotowe dzieło stanie się miłą pamiątką czasu poświęconego na doskonalenie kreatywności manualnych. Zapraszamy!
Zapisy na warsztaty: Katowice 603 116 924

Dołącz do naszej grupy na fb Czas na DIY
www.facebook.com/groups/czasnadiy/

jagoda.stula@empik.com