Rozrywka i wypoczynek » Rozrywka

RAJ dla surferów

Popularność urządzeń przenośnych sprawia, że coraz więcej osób korzysta z internetu w sposób mobilny. Potwierdzają to badania przeprowadzone przez TNS Global z których wynika, że 3,7 miliona Polaków korzysta z tej formy surfowania.

Wychodząc naprzeciw potrzebom swoich klientów Galeria Raj, udostępniła bezpłatną sieć Wi-Fi, dzięki której na jej terenie, można uzyskać dostęp do wszystkich zasobów sieci.

Statystyki nie kłamią, coraz więcej osób korzysta z internetu za pomocą urządzeń mobilnych. Dostosowując się do obowiązujących trendów, Galeria Raj udostępniła bezpłatną sieć Wi-Fi, która pozwala na swobodne i płynne surfowanie po internecie. Nowa usługa wychodzi naprzeciw potrzebom klientów Galerii, którzy robiąc zakupy lub korzystając z oferty rozrywkowo-restauracyjnej, chcą mieć możliwość skorzystania z sieci na swojej komórce czy laptopie.

Bezpłatna strefa Wi-Fi zlokalizowana jest w centralnym placu Galerii. W pobliżu znajduje się kawiarnia „Liks", w której klienci mogą w spokojnej i przyjemnej atmosferze przejrzeć strony internetowe, skorzystać z poczty, zajrzeć na Facebooka, a nawet obejrzeć ulubiony film, czy zagrać w grę. Galeria posiada najnowocześniejszy sprzęt, który pozwala skorzystać z sieci jednocześnie bardzo wielu odbiorcom, nie wpływając na jakość połączenia. Prędkość wynosi ponad 20 MB, co pozwala użytkownikom na komfortowe korzystanie z sieci.

Ewa Kwiecień