Firma » Finanse

Raty od Credit Agricole dostępne w sieci sklepów RTV EURO AGD

Bank Credit Agricole oferuje wygodne raty na zakup towarów w sklepach RTV EURO AGD. Klienci sami wybierają liczbę rat i sposób zakupu – mogą skorzystać z oferty kredytu ratalnego w sklepach stacjonarnych i internetowych sieci.

Zakupy na raty z roku na rok zyskują na popularności. Taka forma płatności pozwala rozłożyć koszt na mniejsze kwoty i optymalnie wykorzystać domowy budżet, a jednocześnie cieszyć się produktem, którego potrzebowaliśmy. Bank Credit Agricole wspólnie z siecią RTV EURO AGD umożliwia klientom skorzystanie z kredytu ratalnego na zakupy w sklepach stacjonarnych oraz internetowych euro.com.pl i oleole.pl.

Klienci, którzy zdecydują się na zakupy online, mogą wypełnić wniosek sami bezpośrednio na stronie sklepu internetowego bądź przy telefonicznym wsparciu doradcy z Contact Center. W przypadku zakupów stacjonarnych wniosek pomoże złożyć pracownik sklepu. Cały proces jest łatwy i wymaga dopełnienia minimum formalności. Dodatkowo to klient decyduje, na ile rat rozłożyć płatność.

- Nasz kredyt ratalny jest odpowiedzią na potrzeby klientów. Dzięki współpracy z siecią RTV EURO AGD klienci mogą skorzystać z szerokiej oferty sprzętu wysokiej jakości w atrakcyjnych cenach i jednocześnie rozłożyć wydatek w czasie – mówi Tomasz Kamiński, Dyrektor Departamentu Sprzedaży i Relacji z Partnerami w Credit Agricole. Kredyt ratalny od Credit Agricole od kilku lat cieszy się niezmiennym zainteresowaniem. W tym roku, już po raz czwarty, bank zdobył Złote Godło Konsumenckiego Lidera Jakości za najlepszy kredyt ratalny dostępny na polskim rynku. Wyróżnienie przyznawane jest na podstawie badania opinii konsumentów. Klienci docenili Credit Agricole przede wszystkim za rzetelną i profesjonalną obsługę, uczciwą ofertę, niskie oprocentowanie i dobre warunki kredytów oraz brak problemów z ich uzyskaniem.

prca