Gospodarka » Żywność

Regionalne produkty w Porcie Łódź

Lokalni wystawcy, oferujący zdrowe nieprzetworzone produkty, po raz kolejny odwiedzą Port Łódź. Ze swoimi stoiskami czekać będą na Klientów od 20 do 23 lipca obok sklepu Saturn.

Lato to pora wakacyjnych wypraw i delektowania się potrawami, które na długo pozostają w pamięci. Okazja by posmakować letnich, regionalnych specjałów nadarzy się już w najbliższy czwartek, 20 lipca w Porcie Łódź. Na Jarmarku Produktów Regionalnych kupimy wędliny wędzone tradycyjnymi metodami, ryby, a także korycińskie ręcznie wyrabiane sery. Na pyszne, letnie śniadania z pewnością przyda się chrupiący chleb wypiekany na naturalnym zakwasie z dodatkiem miodu, pochodzącego z lokalnych pasiek. Na jarmarku nie zabraknie też rozmaitych przypraw oraz idealnego na lato – regionalnego piwa, warzonego w małym lokalnym browarze.

Jarmark Produktów Regionalnych odbędzie się w Porcie Łódź obok sklepu Saturn. Wystawcy dostępni będą dla Klientów od 20 do 23 lipca w godzinach otwarcia Centrum, poniedziałek – sobota 10.00 – 21.00, niedziela 10.00 – 20.00.

beyondpr