Rozrywka » Rozrywka
Regionalne smaki w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć » |
Pszenny czy razowy? Z dodatkiem żurawiny, a może pestek dyni? Na klientów Portu Łódź, którzy od najbliższego czwartku do niedzieli odwiedzą Jarmark Regionalny, czekać będzie szeroki wybór nie tylko pieczywa. Wśród produktów wystawców znajdą się także wędliny, kiełbasy oraz sery. Wielbicieli słodkości z pewnością ucieszą ciasta, ciasteczka i pyszne drożdżówki, wypiekane zgodnie z tradycyjnymi recepturami. Dla dzieci (i nie tylko) przygotowano ręcznie wyrabiane krówki z Mazur w różnych smakach. Klienci będą mogli kupić miody, także te pitne oraz regionalne piwo.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
- Moda na naturalne, regionalne produkty trwa. To bardzo dobrze, że mieszkańcy Łodzi oraz okolic wybierają zdrowe i wartościowe produkty, które na dodatek zachwycają swoim smakiem – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Podczas Jarmarku na klientów Portu Łódź czekają także smaki całego świata zamknięte w aromatycznych przyprawach i herbatach. Wielbiciele zdrowych przekąsek docenią także suszone owoce m.in. kiwi, ananasa i papai.
Więcej informacji znajduje się na stronie www.portlodz.pl.
Nadesłał:
Maria Szwed
|
Komentarze (0)