Gospodarka » Żywność
Regionalnie w Porcie Łódź
Zobacz więcej zdjęć » |
Najbliższa edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź to prawdziwa gratka dla wielbicieli zdrowych i wartościowych produktów spożywczych. Od 21 do 24 lutego na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie Saturn znajdą się przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, sery, miody, pieczywo i bakalie. Amatorzy różnorodnych smaków i zapachów na pewno zwrócą uwagę na aromatyczne herbaty i przyprawy świata. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.
Zamów artykuły sponsorowane na serwisie CentrumPR.pl w kilka minut, poprzez platformę Link Buildingu np.:
- Dzięki Jarmarkowi Produktów Regionalnych wracamy do niezapomnianych smaków z dzieciństwa. Chrupiąca kromka chleba, kawałek sera prosto z gór, smakowita wędlina to tylko niektóre przysmaki, jakie znajdziemy od czwartku do niedzieli w Porcie Łódź. Zadbajmy o to, by w naszej kuchni znalazły się tradycyjne, wartościowe produkty – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. W weekend w Porcie Łódź będzie można przekonać się o ich walorach podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.
Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl
Nadesłał:
Maria Szwed
|
Komentarze (0)