Firma » Biznes

Reserved na większej powierzchni w NoVa Park

Od wtorku 15 czerwca klienci Centrum Handlowego NoVa Park w Gorzowie Wielkopolskim mogą korzystać z oferty powiększonego salonu Reserved.

Na powierzchni ponad 1700 m2 można kupić szeroki asortyment odzieży damskiej, męskiej i dziecięcej. To już kolejny salon marki LPP w NoVa Park operujący w nowym koncepcie oraz na większej powierzchni.

Salon Reserved jest obecny w NoVa Park od 2012 roku, czyli od początku działalności centrum. Od 15 czerwca tego roku sklep działa w większym lokalu zaprojektowanym zgodnie z najnowszym konceptem marki, który jeszcze dobitniej komunikuje ducha marki – podążającego za najnowszymi trendami, łączącego klasyczne wzory z oryginalnymi i najświeższymi modowymi propozycjami.

„Najnowsze trendy w nowoczesnym wnętrzu – tak krótko można określić otwarty właśnie powiększony salon Reserved w NoVa Park. W ofercie sklepu każdy znajdzie coś dla siebie, nawet miłośnicy zrównoważonej mody, na których czeka kolekcja Eco Aware z modelami przyjaznymi środowisku– mówi Anna Krajczyńska, starszy specjalista ds. marketingu NoVa Park.

Salon Reserved o powierzchni ponad 1700 m2 jest zlokalizowany na poziomie 0, w sąsiedztwie sklepu Levi’s Mustang Tom Tailor.

Informacje o firmie:

NoVa Park to największe i najnowocześniejsze centrum handlowo-rozrywkowe w regionie, którego uroczyste otwarcie nastąpiło 18 kwietnia 2012 roku. Zlokalizowane jest w centrum Gorzowa Wielkopolskiego, w bezpośrednim sąsiedztwie kulturalnych i rozrywkowych symboli miasta, bulwaru nadwarciańskiego oraz głównych szlaków komunikacyjnych. Na terenie obiektu funkcjonują: supermarket SPAR oraz liczne sklepy i punkty usługowe, w tym unikalne na rynku lokalnym marki takie jak: Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Cropp, House, Reserved Kids, C&A, Medicine, Home&You, Duka, Homla, Super-Pharm, Sephora, Smyk, Intersport, 4F, Adidas, Reebok, New Balance, Puma, Sizeer, 50 Style, W.KRUK, SunLoox czy North Fish. Do dyspozycji Klientów jest również klub fitness Fabryka Formy.

www.nova-park.pl

Orchidea