Technologie » Internet

Ripple Izglītības Pakete - apmācība un bezmaksas e-naudas vienības

Interese par ieguldījumiem kriptovalūtās katru gadu palielinās, kas ir saistīts ar pēkšņo Bitcoin un citu populāro e-monētu vērtības pieaugumu. Tomēr, tāpat kā ar jebkuru citu ieguldījumu veidu, pirms pieņemat pirmos lēmumus par ieguldījumiem, jums vispirms vajadzētu attiecīgi sagatavoties.

Es gribu ieguldīt, bet nezinu kā?

Ieguldīšana ir efektīvs un populārs veids, kā pavairot savu kapitālu. To var uzskatīt par papildu algu vai par galveno ienākumu avotu. Tas ir iespējams, jo Latvijas investīciju tirgus piedāvā plašu pakalpojumu klāstu. Mēs tur atradīsim, cita starpā biržu, forex, kriptovalūtas vai ieguldījumus zeltā, sudrabā un citos klasiskos vai alternatīvos aktīvos. Neatkarīgi no formas un aktīviem ikvienam, kurš interesējas par ieguldījumiem, ir jābūt zināšanām līdzekļu ieguldīšanas jomā.

Šādas zināšanas ir nepieciešamas, tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas par investīcijām vispirms ir vērts iziet apmācību un iegūt vismaz pamatinformāciju. Bez tās katrs iesācējs investors ir pakļauts zaudējumiem.

Ieguldījumu kriptovalūtās raksturojums

Raugoties no malas, ieguldīšana kriptovalūtās šķiet vienkārša. Viss, kas jums jādara, ir izvēlēties e-valūtu, pirkt, uzglabāt un pēc tam pārdot ar peļņu. Diemžēl. Iedziļinoties, izrādās, ka šīs darbības ir daudz grūtākas.

Lai varētu rentabli ieguldīt virtuālajā monētā, vispirms tā ir pareizi jāizvēlas. Analizējot e-monētu kriptobiržu, ir viegli redzēt, ka Bitcoin nav vienīgā kriptovalūta, kurā varat veikt ieguldījumus, un tirgū jūs atradīsiet daudzas citas valūtas, kas ieinteresē investorus. No otras puses, ir daudz eksotisku e-monētu, no kurām labāk izvairīties. Tāpēc pirms lēmuma pieņemšanas ir vērts veikt rūpīgu atkārtotu izskatīšanu un analizēt tirgus situāciju, kas nav viegli. Tomēr šī nav vienīgā problēma iesācējiem investoriem.

Pēc e-monētas pirkšanas tā kaut kā jāuzglabā, un tas ir saistīts ar vēl vienu prasību - konta izveidošanu e-maka platformā. Virtuālā maka izvēle, iestatīšana un palaišana nav vienkāršākais solis, jo nepareiza rīcība var izraisīt e-monētas zādzību. Tāpēc izrādās, ka bez zināšanām un prasmēm nav iespējams veikt ieguldījumus kriptovalūtās.

Apmācības un mācīšanās - kur un kā sākt

Visi apzinās, ka ieguldīt kriptovalūtās nav viegli, tātad ir vērts zināt, ka iesācējs investors var izmantot vairākas apmācības un izglītības iespējas. Šeit ir dažas no tām:

• ·        Stacionārie kursi un konsultācijas

Viens no veidiem ir stacionārā apmācība un konsultācijas ar speciālistiem. Ieinteresēti cilvēki var apmeklēt privātu vai grupas kursu, kurā viņi apgūst pamata un padziļinātus ieguldījumu noteikumus. Šādas tikšanās var būt ļoti noderīgas, jo dalībnieki iegūs zināšanas, iespēju konsultēties ar speciālistiem un diplomu par apmācības pabeigšanu. Diemžēl. Šādu sanāksmju cena ir diezgan augsta, kas var atbaidīt daudzus ieinteresētus cilvēkus.

• ·        Vebināri un apmācības tiešsaistē

Tiešsaistes kursi un tīmekļa semināri ir lētāki. Šajā gadījumā viss, kas jums nepieciešams, ir piekļuve internetam un brīvs laiks apmācības pabeigšanai. Ideja ir ļoti izdevīga cilvēkiem, kurus interesē šī tēma. Diemžēl. Kursi parasti ir stingri teorētiski, un students apgūst tikai noteiktu noteikumu kopumu. Tiešsaistes kurss nedos viņam iespēju pierast pie ieguldījumiem.

• ·        Izglītības paketes

Inovatīvs risinājums ir tā sauktās izglītības paketes iesācējiem vai pieredzējušiem investoriem. Mēs šeit runājam par pakalpojumu, kas sastāv no mācību materiāliem, kā arī no aktīvu paraugiem. Izmantojot mācību materiālus, klients var attīstīt un izpētīt ieguldījumu pasauli, savukārt aktīvu bonuss liks viņam justies kā īstam investoram.

Ripple izglītības pakete - apmācība un kriptovalūta

Runājot par izglītības paketēm, ir vērts pieminēt "Ripple izglītības paketi". Šis pakalpojums sastāv no apjomīga izglītības komplekta, kurā ietilpst e-grāmatas, tīmekļa semināri, apmācība un konsultācijas.

"Ripple pakete" personai, kas interesējas par ieguldījumiem, ļaus piekļūt plašām zināšanām par ieguldīšanas pamatprincipiem un progresīvajiem principiem. Cita starpā uzzinās kas ir kriptovalūtas un ar ko tās izceļas, kā darbojas to tehnoloģija, kā tās novērtēt un kā tās lietot, uzglabāt un izmaksāt skaidrā naudā. Šīs zināšanas ļaus jums pieņemt apzinātus lēmumus par ieguldījumiem.

Tomēr mācību materiāli nav viss. Liela "Ripple Starta Paketes" priekšrocība ir bezmaksas Ripple kriptovalūtas bonuss. Iegādājoties paketi, klients saņems noteiktu skaitu amerikāņu e-monētu, kas pastāvīgi attīstās. Pastāvīgā Ripple attīstība un spēcīgā pozīcija kripto biržā ir likusi tai ieinteresēt globālās korporācijas, starptautiskās bankas, lielākās investīciju kompānijas un simtiem tūkstošu privāto investoru. Tāpēc, iegādājoties "Ripple Paketi", klients saņems noteiktu skaitu kriptovalūtas vienību, kas var izrādīties viņa ieguldījums mūža garumā. Viņam pat nav jāuztraucas par to, kā tās tiek glabātas.

vienkārša un droša glabāšana, jeb Ripple karte ar piekļuves kodu

Iegādājoties "Ripple Starta Paketi", klients saņems e-pastu ar detalizētām instrukcijām par paketes lietošanu. Cita starpā uzzinās no kuras vietnes lejupielādēt materiālus, kā pieteikties savā kontā un kā lejupielādēt mācību paketi. Kriptovalūtas vienību saņemšana tomēr izskatās nedaudz citādāk.

Šajā gadījumā svarīga loma ir tā sauktajai Ripple kartei, jeb dokumentam fiziskā formā, ko klientam piegādā pa pastu. Tajā ir atrodams tā sauktais Ripple Kods, t.i., pieteikšanās vārds un parole e-maka kontam, kurā tiek glabāta klienta kriptovalūta. Šo kodu sistēma ģenerē automātiski un ievieto tikai kartē, kuru pēc tam nodod klienta rokās. Ripple karte tiek nosūtīta īpaši drošā iesaiņojumā, un to var saņemt tikai uzrādot personu apliecinošu dokumentu. Pateicoties tam, klientam nav jāuztraucas par Ripple iegādi un glabāšanu, jo to veic starpnieks. Viņa vienīgais uzdevums ir uzglabāt ripple piekļuves karti sausā un drošā vietā, līdz tiek pārdota kriptovalūta.

Ieguldījumi kriptovalūtās atšķiras no ieguldījumiem forex vai akciju tirgū. Atšķirība ir ne tikai aktīvu veidā, bet arī to glabāšanā un monetizācijā. Tomēr tas, kas forex un akciju tirgu savieno ar kriptovalūtu, ir nepieciešamās zināšanas. Lai varētu pieņemt apzinātus lēmumus, investoram ir jābūt zināšanām un pieredzei. Viņš tos var iegūt, pateicoties kursiem, apmācībām un izglītojošām paketēm, starp kurām ir vērts pievērst uzmanību "Ripple Starta Paketei". Tas negarantēs zināmus panākumus kriptovalūtā, bet palīdzēs jums pierast pie ieguldījumiem un dos iespēju turpmākiem ieguldījumiem.

PatusikAdam