Technologie » Telekomunikacja

Rusza nowy, flagowy salon serwisowy Huawei w Warszawie – dla 200 pierwszych osób opaska Band 4 w pr

W najbliższą sobotę, 7 marca, o godzinie 10:00 przy ulicy Siennej 39 w Warszawie otwarty zostanie nowy, flagowy salon serwisowy Huawei.

Pierwsze 200 osób, które tego dnia odwiedzi nowy salon i przyniesie ze sobą dowolne urządzenie Huawei, otrzyma w prezencie opaskę sportową Huawei Band 4. Dla osób, którym nie uda się zdobyć opaski, Huawei przygotował inne, atrakcyjne upominki i promocje.

Z okazji otwarcia salonu Huawei przygotował szereg atrakcji. Oprócz opaski sportowej Band 4 dla pierwszych 200 osób, każdy klient otrzyma tego dnia upominek-niespodziankę, voucher na darmową wymianę folii na ekranie smartfona oraz voucher upoważniający do naprawy pogwarancyjnej tańszej o 100 zł. Huawei przygotował również promocję, w ramach której przy zakupie dwóch produktów klient otrzyma 5% rabatu, przy zakupie trzech – 15%, a przy zakupie 4 produktów rabat wyniesie aż 30%.

Klienci będą mieli też okazję odwiedzić miejsce w serwisie, w którym odbywają się naprawy i podejrzeć, jak ta praca wygląda od kuchni. Na miejscu będą również eksperci, którzy odpowiedzą na wszelkie pytania związane z produktami, marką, a także ekosystemem Huawei Mobile Services i sklepem z aplikacjami Huawei AppGallery. Dla dzieci przygotowany został kącik zabaw z warsztatami produkcji lizaków i konkurs, w którym do wygrania jest koszulka z podpisem Roberta Lewandowskiego.

Nowy salon serwisowy mieści się przy ulicy Siennej 39 w Warszawie i będzie to największy autoryzowany punk serwisowy Huawei w Polsce z 14 stanowiskami dla techników i 6 stanowiskami recepcyjnymi. W nowym salonie serwisowym będzie można między innymi skorzystać z naprawy urządzenia – świadczonej na miejscu w ciągu godziny, otrzymać bezpłatny telefon zastępczy na czas naprawy czy zakupić produkty Huawei.

W serwisie będą organizowane również promocje serwisowe, na przykład na naprawy pogwarancyjne. Będzie tam można skorzystać z bezpłatnego przenoszenia danych ze starego telefonu na nowy za pomocą aplikacji Phone Clone oraz uzyskać wsparcie w instalacji aplikacji na nowym smartfonie Huawei.

Mateusz Rogowski