Firma » Biznes

Ruszyła nowa strona internetowa STIEBEL ELTRON

STIEBEL ELTRON uruchomił nową stronę internetową. Witrynę stiebel-eltron.pl charakteryzuje przejrzystość informacji, prostota, funkcjonalność, szybkość wczytywania stron oraz intuicyjna nawigacja.

STIEBEL ELTRON, zdobywca prestiżowej nagrody Super Brands 2018-2019 reaguje stale na potrzeby zmieniającego się rynku i dyktuje światowe trendy w branży oferowanych przez siebie produktów
i rozwiązań technologicznych. Przykłada przy tym dużą wagę do ich najwyższej jakości, funkcjonalności i estetyki. Nowa odsłona witryny internetowej firmy jest także oparta na najnowszym światowym designie zarówno pod względem graficznym jak i technologicznym.

W porównaniu z poprzednią wersją strony internetowej od razu zauważymy, że została unowocześniona, jest prostsza i bardziej czytelna, zyskała lepszą funkcjonalność i jest przyjazna
w obsłudze dzięki intuicyjnej nawigacji i szybkiemu wczytywaniu stron. Podobnie jak wcześniej można z niej korzystać zarówno za pomocą tradycyjnych komputerów jak i urządzeń mobilnych.

Zmiana designu

Dzięki nowemu designowi zgodnemu z najnowszymi światowymi trendami, witryna zyskała nowoczesny wygląd i przejrzystość. Poprzez tę zmianę zadbaliśmy o komfort naszych klientów i partnerów, którzy są dla nas najważniejsi i chętnie korzystają z oferowanych na naszej stronie treści i dowiadują się z niej o ofercie naszej firmy.

Ciekawe zakładki i dobór kluczowych funkcji

Dobraliśmy kluczowe funkcje w taki sposób, aby pomóc użytkownikom, którzy wiedzą czego potrzebują, łatwo i precyzyjnie odnaleźć poszukiwany produkt, rozwiązanie czy usługę. Z drugiej strony nowy serwis wzbogaciliśmy o nowe treści i porady w grupach produktów dla tych, którzy potrzebują poprzedzić dobór odpowiadającego im rozwiązania i zakupy poszukiwaniem informacji. Produkty zaprezentowaliśmy ponadto w nowy, atrakcyjny sposób. Zadbaliśmy o wprowadzenie ciekawych treści w zakładce dla Partnerów oraz w strefie referencji przykłady z życia wzięte.

Więcej na: www.stiebel-eltron.pl

Arni