Dom » Wnętrza

Ryba, ciasto i mięso naraz

Ryba, ciasto i mięso naraz
Zobacz więcej zdjęć »
Od tej pory przygotowanie niedzielnego obiadu dla całej rodziny nie będzie dla Ciebie już ani tak stresujące, ani czasochłonne jak kiedyś.

Dzięki piekarnikowi Whirlpool AKZM 8910 IXL z linii FUSION, wyposażonemu w funkcję Cook3, na trzech poziomach w tym samym czasie możesz piec inne potrawy. Nawet jeśli są one tak różnorodne jak ryba czy ciasto, aromaty na pewno się nie wymieszają.

14-programowy piekarnik posiada także funkcję Ready2Cook, co oznacza, że nie trzeba go nagrzewać przed włożeniem dania do środka. Skraca to czas pieczenia do 20 procent i zmniejsza zużycie energii nawet o jedną piątą*.

Technologia 6-ty Zmysł umożliwia natomiast przygotowanie potraw w czasie krótszym nawet o połowę, przy bardzo niskim zużyciu energii elektrycznej. Jeśli nie jesteśmy pewni, jak długo i w jakiej temperaturze piec daną rzecz, urządzenie samo dobierze parametry do wybranego przepisu.

Piekarnik z linii FUSION Whirlpool posiada elektroniczne zabezpieczenie przed dziećmi, a jego drzwi są pokryte nano powłoką iXelium™. Dzięki tej unikalnej technologii powierzchnia urządzenia jest o 30 procent bardziej odporna na zadrapania, niezwykle łatwa w utrzymaniu (do czyszczenia wystarczy ściereczka nawilżona ciepłą wodą) i nie pozostają na niej odciski palców. Producent daje ponadto 10 lat gwarancji na zażółcenia i korozję elementów pokrytych powłoką iXelium™.

Piekarnik do zabudowy Whirlpool
Linia wzornicza FUSION
Model AKZM 8910 IXL
Kolor inox, pokryty nano powłoką iXelium™
Cena: 3999 PLN

*W porównaniu do  piekarnika bez funkcji Ready2Cook.
 
Najbliższe warsztaty w Akademii Kulinarnej Whirlpool

W sobotę 11 czerwca, w godz. 10:30¬ – 13:30, w Akademii Kulinarnej Whirlpool w Warszawie odbędą się atrakcyjne warsztaty dla kobiet w ciąży bądź planujących zajście w ciążę. Spotkanie poprowadzi dietetyk i przyszła mama, Katarzyna Błażejewska-Stuhr, autorka bestselerowych publikacji „Koktajle” i ”Odżywianie dzieci mądre i zdrowe”, która przedstawi zasady zdrowego i mądrego odżywiania w ciąży oraz zaproponuje kilka smakowitych dań gwarantujących poprawę kondycji i samopoczucia mam oraz ich małych lokatorów. 

Lista produktów zakazanych w ciąży jest długa, ale czy na pewno właściwa? Przyszłe mamy są zewsząd bombardowane informacjami o potencjalnych zagrożeniach wynikających z niewłaściwego odżywiania. Mimo że chcą dla swojego dziecka jak najlepiej, nierzadko gubią się w natłoku często sprzecznych wskazówek. Czy cytrusy i sery pleśniowe są wskazane? Czy można pić kawę? Co z tą surowizną? Jak zniwelować typowe ciążowe dolegliwości? Czy trzeba jeść za dwoje, co zrobić, by za bardzo nie przytyć? Katarzyna Błażejewska-Stuhr pomoże rozwiać wątpliwości na temat mitów oraz wyobrażeń o tym, co jest dobre, a co złe dla maluszka.

Na luzie, z nowoczesnym, stylowym zapleczem kuchennym i niezawodnymi sprzętami do zabudowy marki Whirlpool. Zapraszamy wszystkie mamy!

Więcej informacji o warsztatach:
http://akademiakulinarnawhirlpool.pl/warsztaty/warszawa/dla-kazdego/co-jesc-w-ciazy-czyli-warsztaty-dietetyczne-dla-pr



Redakcja CentrumPR informuje, że artykuły, fotografie i komentarze publikowane są przez użytkowników "Serwisów skupionych w Grupie Kafito". Publikowane materiały i wypowiedzi są ich własnością i ich prywatnymi opiniami. Redakcja CentrumPR nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Nadesłał:

38PR

Komentarze (0)


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl
Opublikuj własny artykuł
Opublikuj artykuł z linkami


Kalendarium

Przejdź do kalendarium »

dodaj wydarzenie »

Ostatnio dodane artykuły

dodaj artykuł »